Home » Administratief Medewerker

Opleiding: Administratief Medewerker

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Hoe zien de colleges eruit?

Deze opleiding bestaat uit 9 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Stage & praktijkervaring

Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO!

De meeste klassikale opleidingen van NHBO bevatten een praktijkgedeelte. In dit geval bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges kunt focussen op de praktijk. Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je CV te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Je toekomstmogelijkheden als administratief medewerker
Starten als administratief medewerker in bijberoep
Je eigen administratie in orde brengen
Communicatietechnieken
Boekhoudkundige verwerkingen toepassen
Werken met tabellen en grafieken
Facturen, contracten en lijsten opmaken
Contacten met klanten onderhouden
Professionele zakelijke brieven en e-mails schrijven
Een vergadering correct voorbereiden en verslag schrijven
De verschillende afdelingen van een bedrijf leren kennen
Het belang van een geordend klassement en archief
Spreek- en gesprekstechnieken
Time Management en agendabeheer
Leren werken met Word en Excel

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

9 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 589.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!

Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Administratief Medewerker? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Administratief medewerker!

Word jij professioneel Administratief medewerker?

Je eigen administratie op orde brengen? Boekhoudkundige verwerkingen toepassen? Werken met tabellen, grafieken, facturen, contracten en lijsten opmaken? Investeer nu in je toekomst en schrijf je in voor onze klassikale opleiding tot Administratief medewerker!

Je volgt 9 colleges van 4 uur bij een professionele docent met jarenlange ervaring in het vak. Hij/zij leert je alles over professionele zakelijke brieven en e-mails schrijven, een vergadering correct voorbereiden en verslagen schrijven, de verschillende afdelingen van een bedrijf leren kennen, het belang van een geordend klassement en archief, spreek- en gesprekstechnieken, time management en agendabeheer. Zet vandaag nog de eerste stap richting je nieuwe carrière en schrijf je in!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
03495 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2019 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren