Home » De Moderne Controller

Opleiding: De Moderne Controller

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

Bent u al enige tijd werkzaam als controller of wilt u graag de controllersfunctie gaan vervullen en heeft u hiervoor niet de volledige vakkennis in huis, dan is dit de opleiding voor u. Topdocenten nemen met u de rol, taken en verantwoorelijkheden van de controller van vandaag en morgen door. Aan de hand van tal van cases worden de aandachtsgebieden management control en management accounting uitgebreid behandeld. FinanciŽle analyse (essentieel om de prestaties van uw organisatie goed te kunnen beoordelen) is eveneens een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Van de moderne controller mag daarnaast ook kennis van treasury en cash management verwacht worden. Vooral op het gebied van cashflow management dient u een grondige kennis te hebben. Ook dit onderdeel neemt derhalve een belangrijke plaats in deze controller opleiding in.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Actuele en vakkundige kennis is een noodzakelijke voorwaarde om als controller resultaat te boeken. In deze 5-daagse opleiding nemen topdocenten alle facetten van de hedendaagse controllersfunctie met u door. Bent u als controller werkzaam of wilt u als controller werkzaam zijn, maar heeft u hiervoor niet de benodigde opleiding gevolgd, dan is dit de juiste opleiding voor u!

Duur van de cursus

5 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 5-daagse opleiding ‘De Moderne Controller’ bedragen € 4.380,- (excl. BTW) per persoon. In dit bedrag zijn uw intake- en evaluatiegesprek, het lesmateriaal, alle studieboeken, lunches en koffie/thee inbegrepen.

Bijzonderheden

De Moderne Controller – intake
De opleiding ‘De Moderne Controller’ is interactief en wordt afgestemd op de praktijk en het referentiekader van de deelnemers. Voorafgaand aan de opleiding vindt daarom een intakegesprek plaats. Naast een persoonlijke kennismaking is het doel hiervan om inzicht te krijgen in uw praktijksituatie, uw individuele verwachtingen en uw leerbehoefte.

De Moderne Controller – individuele terugkoppeling
Aan het eind van deze controller opleiding vindt een persoonlijke terugkoppeling plaats. Uw personal coach reflecteert samen met u op uw kwaliteiten als controller en uw persoonlijke ambities.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Breng uw kennis van het controllersvak op een hoger niveau en schrijf u in voor deze 5-daagse controller opleiding.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8b03F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren