Home » Data Science & Business Analytics

Opleiding: Data Science & Business Analytics

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

In deze actuele en inspirerende 10-daagse Data Science & Business Analytics opleiding:

Bouwt u een helder beeld van het belang, de relevantie en de inhoud van de functie van Data Scientist zoals deze in ondernemingen steeds meer vorm krijgt.
Verwerft u een actueel inzicht in de toegenomen rol van data in de samenleving in het algemeen en in de bedrijfsvoering in het bijzonder.
Leert u, met behulp van moderne technologieŽn, data te verzamelen, beschikbaar te maken, te ontsluiten en te analyseren.
Leert u op basis van business kennis, bedrijfsrelevante analyses te maken uit de beschikbare data.
Leert u geproduceerde kennis actief in te zetten door deze op de juiste wijze (naar vorm, tijd en communicatiewijze) onder de aandacht te brengen van decision makers.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Minimaal een HBO/Bachelor opleiding in de richting van bedrijfskunde, bedrijfseconomie of informatiekunde/IT.

Duur van de cursus

10 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 10-daagse Data Science & Business Analytics opleiding bedragen € 7.900,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief het studiemateriaal, lunches, koffie/thee en 4 overnachtingen met ontbijt en diner.

Plaatsen / leslocaties

Omgeving Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Een Data Scientist creŽert waarde door de juiste business vragen te stellen, relevante data te ontsluiten en deze te vertalen naar innovatieve toepassingen. Als Data Scientist interpreteert u data op business relevantie, vertaalt deze naar product/dienst innovaties en 'verkoopt' deze binnen de organisatie. Hierin ligt dus uw meerwaarde ten opzichte van de 'traditionele', meer technische Data Scientist, die enkel de know-how heeft om data technisch te ontsluiten en te analyseren. Deze technische know-how is noodzakelijk, maar volstaat in veel gevallen niet. De kunst is om data in te zetten ter verbetering van de organisatie en het bedrijfsresultaat. Dat leert u met name in deze Data Science & Business Analytics opleiding.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2494A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren