Home » Mode Styling, Kleur en Imago (Allround)

Opleiding: Mode Styling, Kleur en Imago (Allround)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Hoe zien de colleges eruit?
Deze opleiding bestaat uit 18 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan ieder college bestudeer je thuis de theorie, zodat je je tijdens het college volledig kunt focussen op de praktijk. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.

Wat leer je tijdens de opleiding?
Deze Allround opleiding bestaat uit meerdere modules. Hieronder lees je welke modules je volgt bij de opleiding Allround Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent.

  • module kleurenconsulent

  • module kleurenconsulent gevorderd

  • module stijlconsulent

  • module stijlconsulent gevorderd

  • module imagoconsulent

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

18 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1025.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Eventuele praktijkmaterialen dien je zelf aan te schaffen.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Allround Kleur-, Stijl en Imagoconsulent? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Allround Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent!

Word jij het stijlicoon van Nederland?
Wil jij de ultieme expert worden op het gebied van mode en styling? Dan is onze Allround opleiding Kleur,- Stijl- & Imagoconsulent helemaal jouw opleiding.

Je begint met de opleiding Kleurenconsulent en Kleurenconsulent Gevorderd waar je alles leert over professionele kleuranalyse, werken met kleurdoeken, je kleurzicht ontwikkelen, werken met seizoensdoeken, verschillende gelaatsvormen, werken met contrasten, psychologische effecten van kleuren, optisch bedrog, en werken met accessoires.

Vervolgens doe je de opleiding Stijlconsulent en Stijlconsulent Gevorderd waarbij je alles komt te weten over het vinden van je eerste klanten, een professionele stijlanalyse uitvoeren, de verschillende gelaatsvormen, beenderstructuur bepalen, het meten van je cliënt en figuurtypes bepalen.

Daarna verdiep je je kennis als Imagoconsulent waarbij je leert jezelf of anderen een juist imago aan te meten.

Word de nieuwe modekoningin of stylinguru van Nederland en schrijf je in voor onze Allround opleiding Kleur,- Stijl- & Imagoconsulent!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
64C64 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren