Home » Data Science voor niet-Data Scientists

Opleiding: Data Science voor niet-Data Scientists

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

In deze unieke 4-daagse training doet u de kennis en ervaring op om een aantal van de analytische functies die oorspronkelijk voorbehouden waren aan de Data Scientist uit te voeren.

Na deze 4-daagse training bent u in staat om als niet-Data Scientist de belangrijkste data gerelateerde taken uit te voeren met gebruikmaking van de point-and-click mogelijkheden van SAS Visual Analytics: data toegang en data manipulatie, data onderzoek met gebruikmaking van analytics en het opzetten van voorspellende modellen.

U leert hoe u:
data uit verschillende formats kunt laden
data kunt voorbereiden voor analyse
data kunt analyseren met gebruikmaking van effectieve data visualisering
data mining tools kunt opzetten en vergelijken

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Als deelnemer aan de 4-daagse training Data Science voor niet-Data Scientists moet u vertrouwd zijn met het werken met data en een diepgaande kennis hebben van de business waarin u werkt. U heeft geen programeerkennis nodig en ook geen kennis van SAS. Een basisbegrip van statistiek en de bereidheid om te leren is alles wat u nodig heeft. Voorafgaand aan de training krijgt u toegang tot online studiemateriaal om u op weg te helpen.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van deze 5-daagse Data Science voor niet-Data Scientists training bedragen € 2.860,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee en het elektronische trainingsmateriaal.

Bijzonderheden

De Data Science voor niet-Data Scientists training wordt naar keuze in het Nederlands of in het Engels gegeven. Het (online) studiemateriaal is in het Engels.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bent u business analist, data analist, Business Intelligence (BI) Specialist, IT manager, of business manager en wilt u aan de hand van de juiste tools zelf leren hoe u uw business data kunt gebruiken, analyseren en er zinvolle inzichten uit kunt halen, dan is dit de training voor u!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0f73D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren