Home » 3ds Max Basis

Opleiding: 3ds Max Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusBent u een architect, ontwerper of vormgever en wilt u uw ontwerpen op een realistische wijze presenteren? Volg dan onze 3ds Max Basiscursus. Tijdens deze cursus leert u de basisvaardigheden om op de juiste wijze een 3D model op te zetten in 3ds Max. Verder leert u modellen te gebruiken uit onder andere AutoCAD, Revit of Inventor, past u materialen en verlichting toe en leert op de juiste manier presentaties en animaties te maken.

Voor wie is deze 3ds Max Basiscursus bedoeld?


De 3ds Max Basiscursus richt zich op diegene die zo snel mogelijk met het visualisatie- en animatiepakket aan de slag willen gaan en nog geen of weinig ervaring hebben met het softwarepakket.

Welke onderwerpen worden er tijdens de 3ds Max cursus behandeld?


De cursus omvat onder andere de volgende onderwerpen: 
  • Schermindeling.[li]Basisinstellingen 3ds Max.[li]Omgang met bestanden.[li]Uitwisseling met Revit (FBX) en andere Autodesk software.[li]Navigeren.[li]Objecten maken.[li]Objecten bewerken.[li]Werken met materialen.[li]Camera?s.[li]3D model plaatsen in bestaande foto.[li]Verlichting.[li]Animaties.[li]Renderen.


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1300

Plaatsen / leslocaties

Zwolle,Alkmaar,Utrecht,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam,Virtual Classroom,Eindhoven,Venlo,Den Bosch,Drachten,Groningen,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Eb958 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren