Home » 3ds Max Gevorderd

Opleiding: 3ds Max Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusWerkt u momenteel met 3ds Max, maar wilt u graag gevorderde technieken in 3ds Max leren om zo nog efficiŽnter gebruik te maken van de vele mogelijkheden van het softwarepakket? Volg dan de cursus 3ds Max Gevorderd. Deze cursus gaat dieper in op de uitgebreide faciliteiten van 3ds Max.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door de 3ds Max cursus te volgen?


Tijdens de cursus leert u de belangrijkste geavanceerde technieken voor 3D presentaties/animaties met onder meer; Scene Management, Modeling, Particle Flow, Dynamics met Reactor, Mental Ray, Animaties, materialen en mapping. Na afloop van de cursus kunt u sneller en efficiŽnter werken en gebruik maken van de vele mogelijkheden van 3ds Max.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


Deze 3ds Max cursus richt zich op de ervaren 3ds Max gebruikers die graag meer uit het softwarepakket willen halen en geavanceerde mogelijkheden willen leren.

Welke onderwerpen worden er tijdens de 3ds Max cursus behandeld?


De 3ds Max cursus voor gevorderden omvat onder andere de volgende onderwerpen: 
  • Geavanceerde modelleertechnieken[li]Modifier-stack en modifiers [li]Schilderen met texturen[li]Geavanceerde, realistische materialen maken [li]Particles voor vloeistofanimatie en effecten zoals rook, vonken et cetera[li]Mass FX voor dynamische simulaties[li]Werken met Scene states en Render Elements[li]3D-mensen laten lopen[li]Cinematische camera-animaties[li]Geavanceerde render-instellingen van Arnold[li]Renderen met Arnold


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van de 3ds Max Basistraining vereist. Daarnaast is het wenselijk om minimaal drie maanden praktische ervaring te hebben met 3ds Max.

Faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1100

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Virtual Classroom,Utrecht

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8aC11 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren