Home » AutoCAD 3D

Opleiding: AutoCAD 3D

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusWilt u meer dan alleen de 2D functies van AutoCAD kunnen gebruiken? Wilt u daarbij presentaties visueler en dynamischer maken waardoor ze meer aanspreken en overtuigen? Neem dan deel aan de AutoCAD 3D training. AutoCAD biedt namelijk naast de welbekende 2D mogelijkheden uitgebreide 3D modelleerfuncties.

Voor wie is deze training bedoeld?


De AutoCAD 3D training is bedoeld voor gebruikers van AutoCAD (2D) die gebruik (willen) maken van de 3D functionaliteiten van AutoCAD. 

U kunt deze cursus individueel of met uw eigen groep boeken. Er geldt een doorgangsgarantie bij minimaal vier deelnemers in totaal.

Welke vaardigheden ontwikkelt u tijdens de training?


Na deze driedaagse training kunt u een volumemodel en een vlakkenmodel tekenen en ontwerpen. U leert daarbij ook om een 3D model om te zetten naar een 2D werktekening.

Welke onderwerpen worden er tijdens de training behandeld?


Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Introductie 3D.[li]Maken van Solids (volume).[li]Maken van modellen van 2D profielen.[li]Werken met UCS.[li]3D Bewerkingen.[li]Solid modeling (volume).[li]Surface modeling (vlakken).[li]Van 3D-model naar 2D-model.[li]Het maken van een 2D werktekening.[li]Materialen en belichting.[li]Renderen.[li]Afwerken 3D-afbeelding.


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?


Voor deelname aan de AutoCAD 3D training is kennis en ervaring met 2D tekenen in AutoCAD vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1300

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C9C40 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren