Home » AutoCAD Basis + Gevorderd

Opleiding: AutoCAD Basis + Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusVolg de AutoCAD Basis en Gevorderd cursus en leer zowel de basisfuncties als de gevorderde functies van AutoCAD. Binnen een korte tijd heeft u het 2D softwarepakket onder de knie.

Voor wie is deze training AutoCAD Basis + Gevorderd bedoeld?   


Deze klassikale bundeltraining is bedoeld voor diegene die in een kort tijdsbestek optimaal en effectief gebruik wil maken van de uitgebreide mogelijkheden van AutoCAD. Tijdens deze zesdaagse cursus leert u, naast de basisfunctionaliteiten van AutoCAD, ook commando?s uit de gevorderden cursus die de productiviteit sterk vergroten. Na het volgen van de basiscursus is er tijd om het geleerde in de praktijk te brengen, om vervolgens enkele weken daarna de cursus voor gevorderden te volgen.

De cursus wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD. Heeft u een oudere versie van AutoCAD? In overleg kan de cursus ook worden verzorgd voor oudere versies.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?


Na het volgen van de training kunt u zelfstandig en op een correcte manier een tweedimensionale tekening maken, wijzigen en afdrukken. Met de opgedane kennis in de gevorderden training beheerst u tevens specifieke functies, waarmee optimaal en effectief gebruik gemaakt kan worden met AutoCAD. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

De training is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze AutoCAD cursus behandeld?


Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
  • Gebruikersinterface van AutoCAD.[li]Het gebruik van objectsnaps en grips (voor het nauwkeurig tekenen).[li]Objecten tekenen en ontwerpen (lijn, cirkel, boog, rechthoek et cetera).[li]Bewerken van objecten (verwijderen, roteren, verplaatsen, schalen et cetera).[li]Het gebruik van lagen in een tekening.[li]Het aanbrengen van tekst, arceringen en bematingen.[li]Het maken van blokken.[li]Het afdrukken (Modespace en Paperspace).[li]Het maken van tabellen.[li]Het maken van blokken met attributen.[li]Het maken van dynamische blokken.[li]Parametrisch tekenen.[li]Autodesk Design Review.[li]Externe referenties.[li]Het maken van toolpalettes.


Doordat u tijdens deze cursus aan de slag gaat met veel oefeningen, leert u snel zelf te werken met AutoCAD.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD cursus?


Kennis van AutoCAD is voor deze training niet vereist. Wel wordt aanbevolen dat u enige algemene kennis en ervaring met Windows heeft.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een AutoCAD licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de klassikale AutoCAD trainingen beschikken wij in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de cursus maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Online leerportaal 


Als deelnemer van de AutoCAD training krijgt u toegang tot het unieke online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Dankzij het leerportaal is online leren bij Cadix mogelijk. Online leren heeft vele voordelen. Zo leert u waar en wanneer u wilt en bepaal u uw eigen leertempo. Daarbij is de AutoCAD lesstof altijd te herhalen, wat het leren gemakkelijk maakt.

Duur van de cursus

6 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1600

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen,Alkmaar,Amsterdam,Nijmegen,Rotterdam,Utrecht,Zaandam,Zwolle,Den Bosch,Eindhoven,Venlo

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F7841 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren