Home » AutoCAD Basis + Vervolg

Opleiding: AutoCAD Basis + Vervolg

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe cursus AutoCAD Basis en Vervolg is bedoeld voor diegene die in een kort tijdsbestek optimaal en effectief gebruik wil gaan maken van AutoCAD. Tijdens deze cursus leert u naast de basisfunctionaliteiten van AutoCAD ook extra commando?s die de productiviteit sterk vergroten.

De cursus AutoCAD Basis + Vervolg duurt zes dagen, verspreid over meerdere weken. Het voordeel hiervan is dat u in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en toepassen in uw dagelijkse werk. Doordat u gedurende deze Basis + Vervolg cursus veel oefeningen maakt, leert u snel zelfstandig te werken met AutoCAD. De geleerde CAD kennis past u op deze manier snel toe in de praktijk, op uw eigen werkvloer.

Voor wie is deze cursus AutoCAD Basis + Vervolg bedoeld?   


De AutoCAD Basis + Vervolg cursus is geschikt voor iedereen die wil leren werken met AutoCAD en AutoCAD LT.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD cursus?


U hoeft voor deze cursus geen kennis van AutoCAD of AutoCAD LT te hebben. Uw eigen vakkennis is voldoende. Enige algemene kennis en ervaring met Windows is wel een vereiste.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze AutoCAD cursus behandeld?


De AutoCAD Basis + Vervolg cursus omvat onder andere de volgende onderwerpen:
  • De gebruikersinterface van de CAD software[li]Het gebruik van objectsnaps en grips (voor nauwkeurig tekenen)[li]Het tekenen en ontwerpen van objecten (lijn, cirkel, boog, rechthoek et cetera)[li]Het bewerken van objecten (verwijderen, roteren, verplaatsen, schalen et cetera)[li]Het gebruik van lagen in een tekening[li]Het aanbrengen van tekst, arceringen en bematingen[li]Het maken van blokken[li]Het afdrukken van een tekening (Modelspace en Paperspace)[li]Het gebruik van commando?s zoals idpoint, measure, lengthen[li]Het gebruiken van externe referenties [li]Het maken van tabellen[li]Het maken van attributen bij blokken[li]Het gebruik van Toolpalettes


Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?


Na het volgen van de cursus AutoCAD Basis + Vervolg maakt u zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening. Deze tekening kunt u bewerken en afdrukken en u kunt een template maken. Ook weet u om te gaan met Xref?s en u kunt een onderhoek door middel van attributen invullen. Als u de cursus Basis + Vervolg met succes afrondt, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Online leerportaal 


Als deelnemer van de AutoCAD basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Omscholen tot AutoCAD tekenaar?


Ook als u zich wilt laten omscholen tot CAD tekenaar, kunt u bij ons terecht. Wij bereiden u succesvol voor op een nieuwe stap in uw carrière.

Duur van de cursus

6 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1800

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam,Drachten,Groningen,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Fa293 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren