Home » AutoCAD Civil 3D

Opleiding: AutoCAD Civil 3D

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusAutodesk AutoCAD Civil 3D is ontwerp- en documentatiesoftware voor de civiele techniek die Building Information Modeling- workflows ondersteunt. Met AutoCAD Civil 3D hebben infrastructuurontwerpers meer inzicht in projectprestaties, onderhouden ze consistentere gegevens en reageren ze sneller op veranderingen.

De basiscursus AutoCAD Civil 3D is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Welke vaardigheden ontwikkelt u tijdens de AutoCAD Civil 3D training?


De AutoCAD Civil 3D Basistraining is gericht op het snel en dynamisch inrichten van civiele infrastructuur. Tijdens de training leert u werken met AutoCAD Civil 3D en legt u een stevige basis voor 3D ontwerpen in de civiele techniek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Voor het volgen van deze cursus is kennis van, en bij voorkeur werkervaring met, AutoCAD vereist.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld tijdens de cursus:
  • AutoCAD Civil 3D werkomgeving (Toolspace, Workspaces).[li]Stijlen, template tekening, rapporten.[li]Landmeetkundige toepassingen.[li]Werken met punten.[li]Terreinmodellen (Surfaces).[li]Volumeberekeningen (Grading).[li]As ontwerp (Alignments).[li]Dwarsprofielen (Sections).[li]Lengteprofielen (Profiles).[li]Typedwarsprofielen (Sub)-assemblies).[li]3D Ontwerpmodel (Corridors).[li](Transport) leidingen.[li]Delen en uitwisseling van data


Als u de basistraining met succes afrondt, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1300

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Virtual Classroom,Utrecht

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
86B97 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren