Home » AutoCAD Gevorderd

Opleiding: AutoCAD Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe cursus AutoCAD Gevorderd is bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker die AutoCAD nog effectiever wil gaan gebruiken. Tijdens deze intensieve tweedaagse cursus voor gevorderden wordt u verder vertrouwd gemaakt met de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD. U leert gebruik te maken van de juiste tools om uw taken effectief uit te voeren.

Deze CAD cursus is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen. Nadat u de cursus met succes hebt afgerond, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Voor wie is deze training bedoeld?


Deze AutoCAD Gevorderden cursus is vooral bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker, die al enige maanden gebruik maakt van AutoCAD, en AutoCAD nog effectiever wil gebruiken.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD cursus?


Om deze training te volgen moet u de training AutoCAD Basis gevolgd hebben of reeds enige tijd met AutoCAD werken.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze gevorderde cursus behandeld?


Tijdens de training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
  • Tabellen[li]Blokken en attributen[li]Dynamische blokken[li]Parametrisch tekenen[li]Autodesk Design Review[li]Externe referenties[li]Beheren van layers[li]Toolpalettes


Tijdens de cursus kunnen praktijkervaringen uitgewisseld worden en is er gelegenheid om bedrijfsspecifieke AutoCAD vragen te behandelen.

Cursusmateriaal en faciliteiten


Al het benodigde instructiemateriaal is bij de prijs inbegrepen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een AutoCAD licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de klassikale AutoCAD trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over goed ingerichte trainingslocaties. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de AutoCAD Gevorderd training krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 640

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Alkmaar,Zwolle,Zaandam,Utrecht,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam,Drachten,Emmen,Groningen,Venlo,Den Bosch,Eindhoven

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
DcA40 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren