Home » AutoCAD Map 3D Basis

Opleiding: AutoCAD Map 3D Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe Map 3D-toolset van AutoCAD is uitermate geschikt voor de GIS-markt. Met de AutoCAD Map 3D toolset heeft u toegang tot CAD- en GIS-gegevens om planning, ontwerp en gegevensbeheer te ondersteunen. De basistraining AutoCAD MAP 3D is bedoeld voor tekenaars, ontwerpers en kaartbeheerders die hun bestanden willen gaan maken en beheren met AutoCAD Map 3D.

De Map 3D-toolset wordt standaard meegeleverd met AutoCAD.

Welke vaardigheden ontwikkelt u tijdens de AutoCAD Map 3D training?


In de basiscursus AutoCAD Map 3D leert u op welke manier u aangeleverde data uit GIS-systemen kunt gebruiken in AutoCAD. Tijdens de cursus is er onder meer aandacht voor het werken met Shape files, het toepassen van uw topologie, het opbouwen van query?s en het opschonen van bestanden naar bruikbare data. De cursus is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze basiscursus?


Voor het volgen van de AutoCAD Map 3D basistraining is kennis van, en bij voorkeur tevens werkervaring met, AutoCAD vereist.

Welke onderwerpen worden er tijdens de training behandeld?


De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld tijdens de training:
  • AutoCAD MAP 3D interface.[li]Maken en bewerken geometrie.[li]Koppelen en beheren van attribuut data.[li]Importeren en exporteren van data van en naar verschillende bestandsformaten.[li]Werken met rasterbestanden.[li]Werken met bronbestanden.[li]Toepassen van queries op bronbestanden.[li]Gebruik maken van de Display Manager.[li]Werken met Geospatiale data.[li]Toepassen van Object Classification.[li]Gebruik van Topologie en Ruimtelijke analyses.[li]Kaarten publiceren met Map book.


Als u de basiscursus met succes afrondt, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Cursusmateriaal en faciliteiten


Op de eerste trainingsdag ontvangt u het Autodesk cursusboek aangevuld met Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. 

Voor de AutoCAD Map 3D cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de cursus maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1200

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Utrecht,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
19575 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren