Home » AutoCAD P&ID Gevorderd

Opleiding: AutoCAD P&ID Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusIn de AutoCAD P&ID cursus voor ervaren gebruikers leert u een AutoCAD P&ID bedrijfsomgeving te implementeren, inrichten en managen. Daarbij wordt tevens aandacht besteed aan het creŽren van AutoCAD P&ID symbolen, annotaties, (project)instellingen en (bedrijfs)standaarden.

Welke voorkennis heeft u nodig voor de training AutoCAD P&ID Gevorderd?


Voor deelname aan deze training beschikt u bij voorkeur over kennis van en ervaring met het aanpassen van een AutoCAD-omgeving. Onze AutoCAD P&ID Basiscursus is een goede basis voor deze cursus.

Welke onderwerpen worden er tijdens de AutoCAD P&ID training behandeld?


Tijdens deze training wordt uitgebreid ingegaan op de noodzakelijke functionaliteiten, zoals het opzetten van templates en het maken van AutoCAD P&ID objecten. Verder worden de mogelijkheden van, en instellingen met betrekking tot, de Project- en Data Manager, zoals properties, selectielijsten en rapportagetemplates behandeld.

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:
  • Introductie AutoCAD P&ID systeem onderhoud.[li]CreŽren van een AutoCAD P&ID template.[li]Titel blokken en kaders.[li]Fields en attributen in AutoCAD P&ID.[li]Bestandsstructuur van belangrijke P&ID bestanden.[li]CreŽren referentie projecten.[li]Auto generate van nummering.[li]CreŽren van eigen bedrijfssymbolen.[li]Basiskennis van dynamische blokken.[li]Equipment en inline symbolen.[li]Speciale- en non engineering objecten.[li]CreŽren en toevoegen van annotaties en tags.[li]CreŽren en toevoegen van lijn typen en stijlen.[li]Bedrijf specifieke rapporten en selectie lijsten.[li]Toevoegen van properties en velden.[li]Tabellen en velden.


Als u de training met succes afrondt, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1100

Plaatsen / leslocaties

Zwolle,Eindhoven,Alkmaar,Utrecht,Venlo,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Den Bosch,Amsterdam,Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7b381 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren