Home » AutoCAD Plant 3D Basis

Opleiding: AutoCAD Plant 3D Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe AutoCAD Plant 3D toolset is speciaal ontworpen voor ingenieurs en ontwerpers die dagelijks betrokken zijn bij de realisatie van complexe ontwerpen in de chemie- en procesindustrie. Met Plant 3D kunt u procesinstallaties, leidingwerk en staalconstructies ontwerpen, tekenen en documenteren.

Deze AutoCAD Plant 3D training is bedoeld voor beginnende gebruikers van AutoCAD Plant 3D. De training is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen. Aangezien AutoCAD Plant 3D een andere gebruikersinterface en -methodiek heeft dan AutoCAD zelf, zijn er drie cursusdagen nodig om dit eigen te maken.

Welke vaardigheden ontwikkelt u tijdens de AutoCAD Plant 3D Basiscursus?


In de AutoCAD Plant 3D Basiscursus leert u werken met AutoCAD Plant 3D. Na afloop van de cursus kunt u een 3D routing, en de daarbij behorende uitvoer als ISO-metrische tekeningen, maken. Verder heeft u geleerd sheets van gebruikte materialen en aanzichten te maken met een logische genormeerde opbouw en structuur.

Welke voorkennis heeft u nodig voor de cursus?


Voor het volgen van deze cursus is kennis van, en bij voorkeur werkervaring met, AutoCAD vereist. Kennis van de Procesindustrie is een pré, maar niet noodzakelijk.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus aan bod:
  • Introduction AutoCAD Plant 3D.[li]Projects in AutoCAD Plant 3D.[li]Creating Projects.[li]Introduction to Project configuration.[li]How to Setup your 3D Models.[li]Creating Folders.[li]Create Structural 3D Models.[li]Modifying Structural 3D Models.[li]Managing Structural Project Data.[li]Create Equipment 3D Models.[li]Modifying Equipment 3D Models.[li]Managing Equipment Project Data.[li]Create Piping 3D Models.[li]Modifying Piping 3D Models.[li]Managing Piping Project Data.[li]Creating Lay-Outs.[li]Annotate your Lay-Outs.[li]Generate Isometrics.[li]Creating Reports.[li]Plot and Publish.


Als u de basiscursus met succes afrondt, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Cursusmateriaal en faciliteiten


Op de eerste trainingsdag ontvangt u het Autodesk cursusboek aangevuld met Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. 

Voor de AutoCAD Plant 3D trainingen beschikken wij in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de cursus maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1400

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Utrecht,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
FfFf3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren