Home » AutoCAD Update naar nieuwste versie

Opleiding: AutoCAD Update naar nieuwste versie

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe AutoCAD Updatecursus naar de nieuwste versie is bedoeld voor AutoCAD tekenaars, die met eerdere versie van Autodesk AutoCAD werken en over willen stappen naar de nieuwste versie. De cursus heeft tot doel u de nieuwste functionaliteiten van Autodesk AutoCAD te leren gebruiken.Voor wie is deze AutoCAD Updatecursus bedoeld?
Deze AutoCAD cursus is bedoeld voor AutoCAD tekenaars, die met een eerdere versie van AutoCAD werken en over stappen naar de nieuwste versie.Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze training te volgen?
In deze intensieve training leert u in korte tijd de nieuwste functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van AutoCAD gebruiken. Na het doorlopen van cursus, bent u in staat alle nieuwe en gewijzigde functies en werkwijzen binnen AutoCAD toe te passen in uw werkomgeving.Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD updatecursus?
Voor het volgen van deze cursus moet u beschikken over ruime werkervaring met eerdere versies van AutoCAD.Cursusmaterialen en faciliteiten
Tijdens de training ontvangt u Nederlandstalig instructie materiaal, inclusief praktische oefeningen.Voor de cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 395

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Utrecht,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
616b4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren