Home » AutoCAD voor Systeembeheerders

Opleiding: AutoCAD voor Systeembeheerders

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusTijdens de cursus AutoCAD voor systeembeheerders wordt de complete structuur van AutoCAD met betrekking tot het beheer, de optimalisatie, installatie en configuratie uit de doeken gedaan.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


Deze AutoCAD cursus is bedoeld voor (toekomstige) systeembeheerders of CAD-managers die de AutoCAD software gaan installeren, configureren en/of onderhouden.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD cursus?


Voor het volgen van deze cursus is enige kennis van AutoCAD en het Windows besturingssysteem gewenst.

Welke onderwerpen worden er behandeld?


De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod tijdens de training:
  • Stand alone installatie[li]Netwerk installatie[li]Licentiebeheer[li]Folderstructuur[li]AutoCAD Printen/Plotten[li]Installeren van plotters[li]Configureren van plotters[li]Gebruik van plotstijlen[li]Plotten naar raster[li]Plotten naar DWF Standaardisatie[li]Opzetten van juiste templates[li]Aanpassen menustructuur[li]Toolbars / Ribbons aanpassen[li]Script bestanden[li]Lijntypes aanpassen[li]Arceerpatronen aanpassen[li]Database koppeling[li]Maken van een database koppeling[li]Wijzigen van een database koppeling[li]Drawing Properties i.c.m. Designcenter[li]Aanmaken van standaard files[li]Shortcuts op de desktop


Faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1100

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Zwolle,Drachten,Groningen,Emmen,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7bF49 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren