Home » BIM Calculator met Navisworks

Opleiding: BIM Calculator met Navisworks

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusMet de invoering van BIM veranderen werkprocessen. Gegevens voor de kostprijs calculaties worden via 3D modellen verstrekt om snel tot een nauwkeurige calculatie te komen. Maar hoe wordt vanuit een 3D model een calculatie gemaakt? Dat is de actuele uitdaging voor de afdeling calculatie. De calculator van de toekomst moet 3D modellen kunnen lezen en beoordelen op bruikbaarheid. 

Deze cursus, waarbij gewerkt wordt in Navisworks Simulate, geeft u inzicht in het werken met 3D modellen.

Voor wie is deze BIM Calculator cursus bedoeld?


De cursus is bedoeld voor kostendeskundigen, calculators en werkvoorbereiders die werken met Navisworks.

Welke vaardigheden ontwikkelt u?    


Deze cursus geeft u inzicht in het werken met 3D modellen. U leert de modellen lezen en gebruiken. Na afloop weet u op welke wijze de informatie van het 3D model ontsloten kan worden voor eigen gebruik. U kunt de informatie uit het 3D model gebruiken voor het maken van een uittrekstaat, begroting en planning.

Welke onderwerpen worden behandeld?


Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Een 3D model te beoordelen op bruikbaarheid voor het maken van calculaties.[li]Een 3D gebouwmodel ?uit te lezen?.[li]Het model ?in te kleuren?.[li]Classificaties maken.[li]De onderdelen te (her)groeperen met behulp van classificaties.[li]De gewenste groep onderdelen te selecteren met behulp van Find Items.[li]De selecties op te slaan voor hergebruik.[li]Rekenen met selecties.[li]Uittrekstaten per groep onderdelen te maken.[li]Uittrekstaten van NavisWorks naar Excel te exporteren.[li]Uittrekstaten ?slim? te maken in Excel.


Welke voorkennis is nodig?


Voor deze training is geen specifiek voorkennis vereist.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt tijdens de cursus oefenopgaven en werkinstructies. Tijdens de cursus wordt gewerkt met modellen uit de praktijk.

Voor de BIM cursussen beschikt Cadix over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes in heel Nederland. Tijdens de cursus maakt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Virtual Classroom,Utrecht

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8286D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren