Home » BIM Co÷rdinator met Navisworks

Opleiding: BIM Co÷rdinator met Navisworks

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusBIM is niet meer weg te denken uit het bouwproces en dus ook niet uit de functie van werkvoorbereider. Op afzienbare tijd zullen alle gegevens voor een bouwvoorbereiding via 3D modellen worden verstrekt. Maar hoe wordt vanuit een 3D model een planning, offerteaanvraag en een afroepstaat gemaakt? Of hoe wordt ervoor gezorgd dat de engineering van alle onderaannemers op elkaar zijn afgestemd en in overeenstemming is met de bestekstukken? Dat is de actuele uitdaging voor de werkvoorbereider van nu. Op korte termijn moet de werkvoorbereider van nu 3D modellen kunnen lezen, gebruiken en beoordelen op juistheid. Maar ook co÷rdineren en plannen met behulp van 3D projecten. Tijdens de cursus BIM Co÷rdinator met Navisworks worden deze onderwerpen behandeld.

Voor wie is deze BIM Co÷rdinator cursus bedoeld?


Deze cursus richt zich op co÷rdinatoren die actief en controlerend willen deelnemen aan het BIM-proces. 

Welke vaardigheden ontwikkelt u door de BIM Co÷rdinator cursus met Navisworks te volgen?


Na afloop kunt u 3D modellen beoordelen en gebruiken en u kunt de co÷rdinatie van de engineering aansturen met BIM. U kunt daarnaast een engineeringplanning opstellen en de clashcontrole cycli uitvoeren. Ook weet u op welke wijze de informatie van het 3D model ontsloten kan worden voor gebruik in planning en bouwplaatslogistiek.

Welke onderwerpen worden tijdens deze cursus behandeld?


Tijdens deze cursus leert u:
  • De BIM werkmethodiek te gebruiken voor de bouwco÷rdinatie.[li]Een 3D model te beoordelen op bruikbaarheid voor engineering van de onderaannemers en leveranciers.[li]Een 3D gebouwmodel ?uit te lezen? ten behoeve van planning.[li]Importeren en ordenen van de aspectmodellen in een integraal model.[li]Het uitvoeren van een geautomatiseerde clash controle.[li]Het opstellen van clash rapporten.[li]Het opleveren van 3D modellen van onderaannemers/leveranciers.[li]Het opstellen van een engineeringplanning.[li]Het opstellen van uittrekstaten voor de inkoop van onderaannemers/leveranciers.


Welke voorkennis is nodig voor deze BIM cursus?


Voor deelname aan de training behoeft u geen kennis van Navisworks te hebben. Wel is algemene bouwkundige kennis gewenst.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt tijdens de training oefenopgaven en werkinstructies. Tijdens de cursus wordt gewerkt met modellen uit de praktijk.

Voor de BIM trainingen beschikt Cadix over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes in heel Nederland. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt uw lunch door ons verzorgd.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Utrecht,Virtual Classroom,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
AaC60 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
ę Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren