Home » BIM Co÷rdinator met Revit

Opleiding: BIM Co÷rdinator met Revit

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusBIM is niet meer weg te denken uit het bouwproces en dus ook niet uit de functie van werkvoorbereider. Op afzienbare tijd zullen alle gegevens voor een bouwvoorbereiding via 3D modellen worden verstrekt. Maar hoe wordt vanuit een 3D model een planning, offerteaanvraag en een afroepstaat gemaakt? Of hoe wordt ervoor gezorgd dat de engineering van alle onderaannemers op elkaar zijn afgestemd en in overeenstemming is met de bestekstukken? Dat is de actuele uitdaging voor de werkvoorbereider van nu. Voor wie is deze BIM Coördinator cursus bedoeld?
De cursus is bedoeld voor werkvoorbereiders en hoofd tekenkamer.Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?
Na afloop kunt u 3D modellen beoordelen en gebruiken en u kunt de coördinatie van de engineering aansturen met BIM. U kunt modellen samenvoegen of juist opdelen is verschillende aspectmodellen. De engineering stuurt u aan met een duidelijk modelleerprotocol, zodat alle 3D modellen goed op elkaar aansluiten qua informatiestroom.Welke onderwerpen worden tijdens deze BIM Coördinator cursus behandeld?
Tijdens deze cursus leert u:


  • Een 3D model te beoordelen op bruikbaarheid voor engineering van de onderaannemers en leveranciers.

  • Ontwerpmodel(len) opknippen in aspectmodellen ten behoeve van de engineering van leveranciers.

  • Modeleer protocol opstellen.

  • Importeren en ordenen van de aspectmodellen in een integraal model.

  • Het controleren van modellen in Revit.

  • Het opstellen van uittrekstaten voor de inkoop van onderaannemers/leveranciers.

Welke voorkennis is nodig voor deze BIM cursus?
Om deel te kunnen nemen aan de cursus is kennis van Revit op het niveau van de Revit basiscursus vereist. Tevens gaan wij ervan uit dat u beschikt over algemene bouwkundige kennis..Cursusmateriaal en faciliteiten
U ontvangt tijdens de training oefenopgaven en werkinstructies. Tijdens de cursus wordt gewerkt met modellen uit de praktijk.Voor de BIM trainingen beschikt Cadix over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes in heel Nederland. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt uw lunch door ons verzorgd.*Onze BIM trainingen worden verzorgd in samenwerking met het BIM Instituut.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 450

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Utrecht,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B4Bf9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
ę Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren