Home » BIM Modelleur

Opleiding: BIM Modelleur

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusHet opbouwen van een BIM wordt steeds belangrijker. Er worden steeds meer eisen aan een model gesteld, omdat men meer met het model wil bereiken. Denk hierbij aan brandpreventie, geluid, calculaties en beheer en onderhoud. Om meer met een model te kunnen doen dient er meer informatie aan het model te worden toegevoegd. De opbouw van het model kan invloed hebben op bepaalde eisen, zoals het nulpunt en objecteigenschappen. Het is dan ook belangrijk dat een BIM wordt opgebouwd conform een BIM protocol. Tijdens deze training komen alle aspecten die een BIM Modelleur nodig heeft aan bod.

Voor wie is de cursus BIM Modelleur bedoeld?


Deze BIM Modelleur cursus is bedoeld voor Revit tekenaars die conform BIM standaarden willen gaan modelleren. 

Welke vaardigheden ontwikkelt u door de BIM Modelleur cursus te volgen?        


Tijdens deze cursus leert u hoe u het BIM protocol leest. De belangrijkste manieren van het opbouwen van een model worden besproken en u leert de juiste opbouw te kiezen voor het huidige project. Ook leert u uw model te voorzien van alle informatie die bij dit project benodigd is. Daarbij wordt het maken van de juiste IFC export tijdens de training behandeld. 

Welke onderwerpen worden tijdens de BIM Modelleur cursus behandeld?


De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Werken volgens ILS.[li]Lezen van een protocol.[li]Het Revit model van een praktisch indeling te voorzien.[li]Hoe een bruikbaar nulpunt in te stellen.[li]Welke informatie nuttig is om in het 3D model toe te voegen.[li]Hoe in de objecten nuttige informatie kan worden toegevoegd.[li]Exporteren naar IFC.[li]De aangeleverde IFC bestanden importeren en gebruiken.


Welke voorkennis is nodig voor deze BIM cursus?


Kennis van Revit op het niveau van de basiscursus is voor deze cursus vereist. Ook is werkervaring met Revit gewenst. 

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt tijdens de training oefenopgaven en werkinstructies. Tijdens de cursus wordt gewerkt met modellen uit de praktijk.

Voor de BIM trainingen beschikt Cadix over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes in heel Nederland. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt uw lunch door ons verzorgd.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Utrecht,Virtual Classroom,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2f748 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren