Home » Dynamo Basis voor Revit

Opleiding: Dynamo Basis voor Revit

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusAutodesk Dynamo is een visuele programmeeromgeving voor Autodesk Revit, waarmee uiteenlopende taken uitgevoerd kunnen worden. Met Dynamo manipuleert u gegevens, genereert u geometrie, automatiseert u processen en legt u verbindingen tussen verschillende applicaties. De eenvoudige, visuele structuur van de programmeeromgeving maakt het voor iedereen mogelijk om eigen ideeŽn in een script te vangen. Met Autodesk Dynamo kunt u herhalende werkzaamheden automatiseren, voor een sneller werkproces, of complexe grafische opgaven uitwerken.

Bij een standaard Revit installatie wordt automatisch Dynamo geÔnstalleerd. Dit betekent dus dat er voor het werken met Autodesk Dynamo geen extra investering nodig is.

Wat leert u tijdens de Autodesk Dynamo cursus?


Tijdens de Dynamo Basis cursus leert u de mogelijkheden om Dynamo binnen uw werkproces/workflow in te zetten. U leert Dynamo scripts te maken voor het creŽren, manipuleren en beheren van Revit data. Het geleerde kunt u direct toepassen binnen uw projecten.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de cursus Autodesk Dynamo:
  • Introductie Dynamo[li]User Interface[li]Basisprincipes van Dynamo:[li]Nodes[li]Koppelingen en verbindingen[li]Gegevens ordenen binnen Dynamo[li]Gebruik en toepassing data in Dynamo:[li]Inventariseren van het model[li]Bewerken van aanwezige data[li]Linken met Excel (importeren / exporteren)[li]KopiŽren van data[li]Automatisering van werkproces:[li]Aanmaken van levels, views, sheets en grids[li]Aanmaken van instance en type Tags[li]Manipuleren modelinformatie


Welke voorkennis is nodig?


Om succesvol aan de cursus te kunnen deel te nemen is kennis op het niveau van de Revit basiscursus vereist.

Cursusmateriaal en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Elke cursist(e) ontvangt na het volgen van de training een officieel Autodesk certificaat.

 

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 600

Plaatsen / leslocaties

Utrecht,Virtual Classroom,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4d57C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren