Home » Inventor Basis

Opleiding: Inventor Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusTijdens de Inventor basiscursus leert u op een goede, betrouwbare manier ontwerpen en tekeningen te maken met Inventor. Het 3D model wordt hierbij uitvoerig behandeld, zodat u snel eenvoudige aanpassingen kunt maken en disciplines kunt testen. Verder wordt het maken van een samenstelling en het genereren van werktekeningen behandeld. Tot slot komen technieken zoals simulatie en exploded view aan de orde.

Voor wie is deze Inventor cursus bedoeld?


De cursus Inventor Basis is bedoeld voor engineers en constructeurs die met Inventor (willen) gaan werken.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Voor deze basiscursus heeft u geen voorkennis van Inventor nodig. Uw eigen vakkennis is voldoende.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


De Autodesk Inventor cursus behandeld de volgende onderwerpen:
  • Navigatie[li]Projecten/Bestanden[li]Templates[li]Sketch/Constrains[li]Extrude[li]Toepassen van constructie- en centerlijnen[li]Revolve[li]Sweep[li]Loft[li]Patronen toepassen[li]Doorsneden/Projecties[li]Creëren van een samenstelling[li]Gebruiken van componenten[li]Plaatsen, maken en constraining[li]Limieten[li]Content Center (bibliotheek)[li]Ontwerpen in een samenstelling[li]Views maken[li]Werktekeningen: basis en projecties[li]Dimensioneren, Annotaties[li]Automatisch bematen[li]Handmatig bematen[li]Centerlijnen, symbolen[li]Annotaties in een samenstelling[li]Stuklijsten[li]Ballonnen[li]Style bibliotheek


Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de AutoCAD basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Behaal uw Inventor Certified Professional examen!


Na het succesvol afronden van de Inventor basistraining bij Cadix en enkelen maanden praktijkervaring hebben opgedaan, kunt u deelnemen aan het ?Certified Professional? examen. Het behalen van het Autodesk certificaat toont uw kennis en kunde aan, en het helpt u vooruit in uw carrière.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1200

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Groningen,Emmen,Virtual Classroom,Zwolle,Alkmaar,Utrecht,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam,Eindhoven,Venlo,Den Bosch

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
CeF07 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren