Home » Inventor Basis

Opleiding: Inventor Basis

Bij: Cadix

Inhoud van de cursus

Tijdens de Inventor basiscursus leert u op een goede, betrouwbare manier ontwerpen en tekeningen te maken met Inventor. Het 3D model wordt hierbij uitvoerig behandeld, zodat u snel eenvoudige aanpassingen kunt maken en disciplines kunt testen. Verder wordt het maken van een samenstelling en het genereren van werktekeningen behandeld. Tot slot komen technieken zoals simulatie en exploded view aan de orde.

Ontvang ? 1.000,- korting door het STAP-budget aan te vragen!

Voor wie is deze Inventor cursus bedoeld?


De cursus Inventor Basis is bedoeld voor engineers en constructeurs die met Inventor (willen) gaan werken.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Voor deze basiscursus heeft u geen voorkennis van Inventor nodig. Uw eigen vakkennis is voldoende.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


De Autodesk Inventor cursus behandeld de volgende onderwerpen:
  • Navigatie[li]Projecten/Bestanden[li]Templates[li]Sketch/Constrains[li]Extrude[li]Toepassen van constructie- en centerlijnen[li]Revolve[li]Sweep[li]Loft[li]Patronen toepassen[li]Doorsneden/Projecties[li]Creëren van een samenstelling[li]Gebruiken van componenten[li]Plaatsen, maken en constraining[li]Limieten[li]Content Center (bibliotheek)[li]Ontwerpen in een samenstelling[li]Views maken[li]Werktekeningen: basis en projecties[li]Dimensioneren, Annotaties[li]Automatisch bematen[li]Handmatig bematen[li]Centerlijnen, symbolen[li]Annotaties in een samenstelling[li]Stuklijsten[li]Ballonnen[li]Style bibliotheek


Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een Inventor licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de klassikale Inventor cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en (ijs)water. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de AutoCAD basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Behaal uw Inventor Certified Professional examen!


Na het succesvol afronden van de Inventor basistraining bij Cadix en enkelen maanden praktijkervaring hebben opgedaan, kunt u deelnemen aan het ?Certified Professional? examen. Het behalen van het Autodesk certificaat toont uw kennis en kunde aan, en het helpt u vooruit in uw carrière.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Over het algemeen zien we dat MBO 4 werk- en denkniveau gewenst is, PC vaardigheid en affiniteit met techniek.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1100

Dit is inclusief een gratis jaar abonnement voor tips en tricks.

Bijzonderheden

Méér dan trainingen
Naast dat wij al meer dan 25 jaar CAD- en BIM trainingen verzorgen, kunnen onze specialisten ook helpen met het efficiënter maken van werkprocessen. Zo verzorgen wij onder andere Vault installaties, begeleiden wij BIM projecten en maken complete bibliotheken/families. Dit alles om jou en je organisatie nog efficienter en sneller te laten werken en jullie voor te bereiden op de ontwikkelingen van morgen. Wil je weten wat Cadix voor jouw organisatie kan betekenen? Ik vertel je hier graag meer over.

Plaatsen / leslocaties

Drachten, Groningen, Emmen, Virtual Classroom, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht, Zaandam, Zwolle, Nijmegen, Amsterdam, Eindhoven, Venlo, Den Bosch

Algemene informatie over de cursus

Autodesk Inventor is een krachtige 3D CAD-software die speciaal is ontworpen voor mechanische ontwerptoepassingen. Met Inventor kunnen engineers gedetailleerde digitale prototypes creëren en optimaliseren voordat een product fysiek wordt vervaardigd. Dit biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van kostenbesparing en versnelt het ontwerpproces.

Het gebruik van parametrische modellering in Autodesk Inventor stelt gebruikers in staat om snel ontwerpwijzigingen door te voeren, waardoor flexibiliteit en efficiëntie worden vergroot. Het geïntegreerde ontwerpproces omvat ook tools voor simulatie en analyse, waardoor engineers de prestaties en duurzaamheid van hun ontwerpen kunnen evalueren.

Inventor wordt geleverd met uitgebreide bibliotheken van standaardonderdelen en biedt ondersteuning voor interoperabiliteit met andere Autodesk-software, wat de naadloze integratie in het ontwerpproces vergemakkelijkt. Daarnaast kunnen ontwerpen direct naar productie worden gestuurd met behulp van de ingebouwde CAM-functionaliteit.

Ontdek de kracht van Autodesk Inventor om uw mechanische ontwerpprojecten te stroomlijnen en te verbeteren. Deze software zet een nieuwe standaard voor nauwkeurigheid, efficiëntie en innovatie in de wereld van 3D CAD-ontwerp.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
CfAf5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren