Home » Inventor Basis + Vervolg

Opleiding: Inventor Basis + Vervolg

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe cursus Inventor Basis + Vervolg cursus is bedoeld voor diegene die in een kort tijdsbestek optimaal en effectief gebruik wil gaan maken van Inventor. Tijdens deze zesdaagse cursus leert u naast de basisfunctionaliteiten van Inventor ook commando?s uit de vervolgcursus die de productiviteit sterk vergroten.

Ontvang ? 1.000,- korting door het STAP-budget aan te vragen!

Deze Inventor cursus is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Voor wie is deze Inventor training bedoeld?


Deze training is bedoeld voor engineers en constructeurs die met Inventor (willen) gaan werken.

Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor deze training heeft u geen voorkennis van Inventor nodig. Uw eigen vakkennis is voldoende.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


De Inventor Basis + Vervolg cursus behandelt de volgende onderwerpen:
  • Basis schetstechnieken[li]Basisvorm technieken[li]Gedetailleerde vormen construeren[li]Patronen en spiegelen[li]Gaten en draad[li]Creren van samenstellingen[li]Plaatsen, maken en constrains[li]Bestaande componenten[li]Mogelijkheden van een samenstelling[li]Zoeken van onderdelen[li]Presenteren[li]Tekenblad omgeving[li]Basis en projecties[li]Dimensioneren, annotaties[li]Maken van Views[li]Automatisch/handmatig bematen[li]Centerlijnen, symbolen[li]Annotaties in een samenstellingstekening[li]Stuklijsten[li]Eigen onderdelen[li]Ballonnen[li]Tekeningstandaard en bronnen[li]Style bibliotheek[li]Bronnen[li]Deriving design[li]Deriving Geometry[li]Frame Generator[li]Sheet Metal [li](Contour) Flanges [li]Design Accelarator[li]Bolted Connections[li]Welded Designs[li]Maken van lassen[li]Vastleggen op tekening


Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een Inventor licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de klassikale Inventor cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Online leerportaal


Met het unieke online leerplatform van Cadix is online leren mogelijk. Als deelnemer van de Inventor training krijgt u toegang dit leerplatform. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

6 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1700

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Groningen,Emmen,Virtual Classroom,Alkmaar,Rotterdam,Utrecht,Zaandam,Zwolle,Nijmegen,Amsterdam,Eindhoven,Venlo,Den Bosch

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1a863 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren