Home » Inventor Cable and Harness

Opleiding: Inventor Cable and Harness

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusNa het volgen van de Inventor Module: ?Cable and Harness? cursus beschikt u over de vaardigheden om 3D bekabeling en elektrische onderdelen te maken in Autodesk Inventor.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


Deze cursus Inventor ?Cable and Harness? is bedoeld voor de engineer/constructeur, die reeds eerder met Inventor heeft kennis gemaakt, en elektrotechnische Parts willen voorzien van bedrading.

Welke onderwerpen worden er tijdens de training behandeld?


De volgende onderwerpen worden tijdens de training behandeld:
  • Beginselen Cable and Harness. [li]Cable and Harness integratie met Autodesk Inventor.[li]Pins (aansluit pennen) toevoegen aan een onderdeel.[li]Pineigenschappen toevoegen en aanpassen.[li]Overzicht van functies cable en wire bibliotheek.[li]Import/export van wire bibliotheek gegevens.[li]Invoegen van een Cable in een samenstelling.[li]Aanmaken van segments, een kabel waar draden doorheen komen te lopen.[li]Toevoegen, aanpassen en bewerken van constrain segment points (segment controle punten).[li]Aanmaken van een segment branch (kabelsplitsing).[li]Het leiden en loskoppelen van wires door segments.


Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor deze training is kennis op het niveau van de Inventor Basistraining vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 900

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Virtual Classroom,Utrecht

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B72c8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren