Home » Inventor iLogic

Opleiding: Inventor iLogic

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusiLogic is de programmeertool van Inventor die gericht is op het automatiseren van processen. Met iLogic maakt u programma?s in Inventor om bepaalde handelingen te automatiseren. iLogic is zo opgezet dat u zonder kennis van programmeren iLogic rules kunt maken. U hoeft dus geen programmeur te zijn om iLogic te gebruiken. 

De cursus Inventor iLogic behandelt de basisbeginselen van de iLogic module binnen Inventor. Tijdens deze cursus leert u de basis van het maken van configureerbare modellen. Met configureerbare modellen worden niet alleen fouten voorkomen maar kan ook het engineeringsproces versneld worden. 

Voor wie is deze Inventor cursus bedoeld?


De cursus Inventor iLogic is bedoeld voor Inventor-gebruikers en CAD-systeembeheerders die bepaalde handelingen in Inventor willen automatiseren of configureerbare onderdelen willen maken. 

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


De volgende onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:
  • Introductie iLogic interface[li]Interne en externe rules[li]Dialoogvenster (form) maken voor een Ilogic rule[li]Event triggers[li]Uitlezen en wegschrijven iProperties middels een dialoogvenster[li]Maken van een product configurator middels een dialoogvenster[li]Maken van knoppen in de ribbon om de rules en dialoogvensters te starten


Welke voorkennis heeft u nodig?


U hoeft voor de cursus iLogic géén programmeerervaring te hebben. Kennis op het niveau van de Inventor basiscursus (of enkele jaren ervaring met Inventor) is wel vereist. 

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal.

Voor de klassikale Inventor cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 750

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Utrecht,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2cAfA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren