Home » Inventor Tube en Pipe

Opleiding: Inventor Tube en Pipe

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusTijdens de cursus Inventor Module: Tube en Pipe leert u om gaan met de Tube & Pipe module van Autodesk Inventor. Na afloop van de cursus kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die Inventor biedt voor het maken van tube en pipe ontwerpen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


De cursus is geschikt voor Inventor gebruikers die tijdens de dagelijkse werkzaamheden met leidingsystemen te maken hebben.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze cursus behandeld?


De volgende onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:
  • Styles[li]Pijp met fittingen[li]Gebogen buis[li]Flexibele buis[li]Routes maken[li]Onderdelen autoriseren voor Tube & Pipe gebruik[li]Fittingen plaatsen[li]Tube & Pipe componenten in Content Center plaatsen[li]Tekeningen maken


Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor deze cursus is kennis op het niveau van de Inventor Basistraining vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

1 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 600

Plaatsen / leslocaties

Utrecht,Virtual Classroom,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9b6d9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren