Home » Inventor Gevorderd

Opleiding: Inventor Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe Inventor Gevorderd cursus is bedoeld voor de ervaren Inventor gebruiker die zijn ontwerpproces wil versnellen door gebruik te maken van werkmethodieken en geavanceerde technieken.

Na het volgen van deze cursus kunt u snel en efficiënt complexe producten en samenstellingen ontwerpen. U leert in Inventor te werken met geavanceerde werkmethodieken en technieken om 3D samenstellingen te maken. Zo wordt er aandacht besteed aan Skelet modelleren, adaptief ontwerpen, Surface modeling en ook de Bill of material (BOM) wordt behandeld.

Voor wie is deze Inventor cursus bedoeld?


Deze gevorderden cursus is bedoeld voor engineers en constructeurs die al met Inventor werken en hun kennis verder willen uitbreiden.

Welke voorkennis heeft u nodig?


Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van de Inventor Basiscursus vereist.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Deze Autodesk Inventor training behandelt de volgende onderwerpen:

Dag 1
  • Herhaling basis handelingen[li]Adaptief ontwerpen[li]Surface modeling[li]Derived components[li]Multi Body Parts[li]Introductie: Frame generator[li]Bill of Material


Dag 2
  • Sheet Metal[li]Bolted Connection[li]Samenstelling technieken[li]Constraints[li]Joints[li]Bibliotheek maken en beheren in projecten[li]Parameters[li]Werktekeningen[li]Free Form Modeling


Cursusmaterialen en faciliteiten


Al het benodigde instructiemateriaal is bij de prijs inbegrepen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een Revit licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de Inventor cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook word u een lunch aangeboden.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de Inventor Gevorderd training krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Behaal uw Inventor Certified Professional examen!


Na het succesvol afronden van de cursus bij Cadix en enkelen maanden praktijkervaring hebben opgedaan, kunt u deelnemen aan het ?Certified Professional? examen. Het behalen van het Autodesk certificaat toont uw kennis en kunde aan, en het helpt u vooruit in uw carrière.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 700

Plaatsen / leslocaties

Virtual Classroom,Eindhoven,Venlo,Den Bosch,Utrecht,Alkmaar,Rotterdam,Zaandam,Amsterdam,Zwolle,Nijmegen,Groningen,Drachten,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
43Ba0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren