Home » Inventor Gevorderd

Opleiding: Inventor Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe Inventor Gevorderd cursus is bedoeld voor de ervaren Inventor gebruiker die zijn ontwerpproces wil versnellen door gebruik te maken van werkmethodieken en geavanceerde technieken.

Na het volgen van deze cursus kunt u snel en efficiënt complexe producten en samenstellingen ontwerpen. U leert in Inventor te werken met geavanceerde werkmethodieken en technieken om 3D samenstellingen te maken. Zo wordt er aandacht besteed aan Skelet modelleren, adaptief ontwerpen, Surface modeling en ook de Bill of material (BOM) wordt behandeld.

Voor wie is deze Inventor cursus bedoeld?


Deze gevorderden cursus is bedoeld voor engineers en constructeurs die al met Inventor werken en hun kennis verder willen uitbreiden.

Welke voorkennis heeft u nodig?


Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van de Inventor Basis + Vervolg cursus vereist.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Deze Autodesk Inventor training behandelt de volgende onderwerpen:
  • Representations[li]Parametrisch Ontwerpen[li]Adaptief ontwerpen[li]Surface modelling[li]Multi Body Parts[li]Frame generator[li]Bill of Material[li]Sheet Metal[li]Derived components[li]Bolted Connection[li]Werk geometrieën[li]Samenstelling technieken[li]Constraints[li]Joints[li]Bibliotheek maken en beheren in projecten[li]3d Schets[li]Lassamenstelling


Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de Inventor Gevorderd training krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Groningen,Emmen,Virtual Classroom,Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E9554 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren