Home » Navisworks

Opleiding: Navisworks

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusMet Autodesk Navisworks kunt u projecten binnen één model visualiseren, controleren en coördineren, ongeacht welk 3D formaat er is gebruikt en onafhankelijk van de originele bestandsgrootte. Ook kunt u digitaal controleren of alle geplande werkzaamheden geen conflicten in de praktijk gaan opleveren.

Na afloop van deze basiscursus Navisworks kunt u zelfstandig een Navisworks model samenstellen uit verschillende (aangeleverde) modellen en controleren op samenhang van de verschillende ontwerpen. Ook kunt u een planning aan het model toevoegen.

Welke onderwerpen worden er tijdens de Navisworks cursus behandeld?


Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • BIM methodiek.[li]Navisworks algemeen.[li]Verschillende Navisworks bestandstypes.[li]Bestanden openen, samenvoegen en opslaan.[li]Schermindeling.[li]Navigeren in het model.[li]Aanzichten maken en aanpassen.[li]Objecten selecteren.[li]Object eigenschappen.[li]Gegevens uit het model halen.[li]Doorsnedes maken.[li]Conflict opsporing (Clash detectie).[li]Opmerkingen en maatvoering plaatsen.[li]TimeLiner/4D (planning koppelen aan het 3D model).


Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor deelname aan de cursus is kennis van 3D CAD en Revit een pre.

Cursusmaterialen en faciliteiten


Bij aanvang van de Navisworks cursus ontvangt u een officieel Autodesk cursusboek met oefenstof en voorbeelden uit het bedrijfsleven. Daarnaast wordt er tijdens de cursus Nederlandstalige en praktijkgerichte oefeningen uitgereikt.

Voor de Navisworks cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de Navisworks basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Utrecht,Virtual Classroom

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
168c5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren