Home » Navisworks

Opleiding: Navisworks

Bij: Cadix

Inhoud van de cursus



Met Autodesk Navisworks kunt u projecten binnen één model visualiseren, controleren en coördineren, ongeacht welk 3D formaat er is gebruikt en onafhankelijk van de originele bestandsgrootte. Ook kunt u digitaal controleren of alle geplande werkzaamheden geen conflicten in de praktijk gaan opleveren.

Na afloop van deze basiscursus Navisworks kunt u zelfstandig een Navisworks model samenstellen uit verschillende (aangeleverde) modellen en controleren op samenhang van de verschillende ontwerpen. Ook kunt u een planning aan het model toevoegen.

Welke onderwerpen worden er tijdens de Navisworks cursus behandeld?


Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • BIM methodiek.[li]Navisworks algemeen.[li]Verschillende Navisworks bestandstypes.[li]Bestanden openen, samenvoegen en opslaan.[li]Schermindeling.[li]Navigeren in het model.[li]Objecten selecteren.[li]Object eigenschappen.[li]Gegevens uit het model halen.[li]Doorsnedes maken.[li]Conflict opsporing (Clash detectie).[li]Opmerkingen en maatvoering plaatsen.[li]Hoeveelheden uit het model halen en naar Excel exporteren.[li]TimeLiner/4D (planning koppelen aan het 3D model).


Welke voorkennis heeft u nodig?


Voor deelname aan de cursus is kennis van 3D CAD en Revit een pre.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de Navisworks basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Utrecht,Virtual Classroom,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
27Db4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren