Home » Revit Basis + Vervolg

Opleiding: Revit Basis + Vervolg

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe cursus Revit Basis en Vervolg is bedoeld voor diegene die in een kort tijdsbestek optimaal en effectief gebruik wil gaan maken van Revit. Tijdens deze zesdaagse training leert u naast de basisfunctionaliteiten van Revit ook extra commando?s die de productiviteit sterk vergroten. Na afloop van de training werkt u zelfstandig op een hoogwaardige en betrouwbare manier met Revit in 3D. 

Ontvang ? 1.000,- korting door het STAP-budget aan te vragen!

De Revit cursus is een bijzonder populaire cursus, omdat de bouwwereld de kracht van 3D en BIM ervaart. De cursus Revit is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Voor wie is deze Revit cursus bedoeld?


Deze cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, ontwerpers en bouwkundig tekenaars die meer uit hun tekenwerk willen halen en daarom de stap naar 3D modelleren maken. Revit is hiervoor een zeer geschikte keuze, mede vanwege het grote draagvlak van het pakket in de markt.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de Revit Basis + Vervolg cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • BIM methodiek[li]Omgang met bestanden[li]Schermindeling[li]Navigeren[li]Project browser[li]Templates[li]Projecten opstarten in Revit[li]Categories, Families, Types, Instances[li]Stramienlijnen en niveaus[li]Aanzichten en doorsneden definiëren (views)[li]Basis Casco model opzetten: Walls, Floors, Roofs, Columns en Beams[li]Soorten families en parameters[li]Families opbouwen[li]Workplanes[li]Annotaties (teksten, tags en maatvoering)[li]Technische details maken[li]Tabellen en hoeveelheden genereren/uittrekstaten[li]Ruimtestaten maken[li]Samenstellen van printbladen[li]View instellingen[li]Afdrukken (lijndikten, tekst hoogten, et cetera)[li]Importen van bestanden[li]Losse wanden per bouwlaag[li]Visualiseren[li]Curtain Walls[li]Werken met groepen[li]Trappen (rechte trap)[li]Schachten en dakopeningen[li]Ceilings (Plafonds)[li]View Templates


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deel te nemen aan de cursus Revit Basis en Vervolg is kennis van Revit niet vereist; uw eigen vakkennis is voldoende. Wel is ervaring met Windows vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een Revit licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de klassikale Revit cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de trainingen kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en (ijs)water. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Één jaar lang toegang tot het online leerportaal


Als deelnemer van de Revit cursus krijgt u toegang het unieke online leerplatform van Cadix, genaamd Cadix Academy. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens u training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

6 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1700

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Groningen,Emmen,Virtual Classroom,Alkmaar,Rotterdam,Utrecht,Zaandam,Zwolle,Nijmegen,Amsterdam,Eindhoven,Venlo,Den Bosch

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ee888 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren