Home » Revit Basis + Vervolg

Opleiding: Revit Basis + Vervolg

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe cursus Revit Basis en Vervolg is bedoeld voor diegene die in een kort tijdsbestek optimaal en effectief gebruik wil gaan maken van Revit. Tijdens deze zesdaagse training leert u naast de basisfunctionaliteiten van Revit ook extra commando?s die de productiviteit sterk vergroten. Na afloop van de training werkt u zelfstandig op een hoogwaardige en betrouwbare manier met Revit in 3D. 

De Revit cursus is een bijzonder populaire cursus, omdat de bouwwereld de kracht van 3D en BIM ervaart. De cursus Revit is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Voor wie is deze Revit cursus bedoeld?


Deze cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, ontwerpers en bouwkundig tekenaars die meer uit hun tekenwerk willen halen en daarom de stap naar 3D modelleren maken. Revit is hiervoor een zeer geschikte keuze, mede vanwege het grote draagvlak van het pakket in de markt.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de Revit Basis + Vervolg cursus worden in hoofdlijnen de volgende onderwerpen behandeld:
  • BIM theorie[li]Introductie Revit[li]Projecten opstarten in Revit[li]Schermindeling[li]Navigeren[li]Basis Casco model opzetten: Walls, Floors, Roofs[li]Materialen, lijndikte en arcering[li]Stramienlijnen en levels[li]Tabellen en hoeveelheden genereren/uittrekstaten[li]Ruimtestaten maken[li]Aanzichten en doorsneden definiëren (views)[li]Details maken[li]Annotaties (teksten, tags en maatvoering)[li]Theorie families en parameters[li]Categories, Families, Types, Instances[li]2D-Families opbouwen[li]Samenstellen van printbladen en afdrukken[li]Trappen en leuningen[li]Schachten[li]Gebruik van viewtemplates[li]Groeperen[li]Gebruik maken van een Curtain wall[li]Vragenronde


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deel te nemen aan de cursus Revit Basis en Vervolg is kennis van Revit niet vereist. Uw eigen vakkennis, bij voorkeur bouwkundig, is voldoende. Wel is ervaring met Windows vereist.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Één jaar lang toegang tot het online leerportaal


Als deelnemer van de Revit cursus krijgt u toegang het unieke online leerplatform van Cadix, genaamd Cadix Academy. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens u training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

6 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1800

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Groningen,Emmen,Virtual Classroom,Zwolle,Alkmaar,Utrecht,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam,Eindhoven,Venlo,Den Bosch

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
311dE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren