Home » Revit Beheer

Opleiding: Revit Beheer

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusIn de cursus Revit Beheer leert u alle belangrijke beheertaken met betrekking tot Revit. Ook de uitwisselingsmogelijkheden en het inrichten van templates en onderhoeken komen aan de orde.

Voor wie is deze cursus bedoeld?


De cursus Revit Beheer richt zich op de Revit gebruikers die verantwoordelijk zijn voor de inrichting en het beheer van Revit binnen de organisatie.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


In hoofdlijnen worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Opfrissen basiskennis Revit[li]Omgang met de verschillende Revit bestanden[li]Aanpassen, updaten, repareren en onderhouden van Revit bestanden[li]Opzetten Worksharing (Centraal bestand en lokale bestanden inrichten)[li]Uitwisselingsmogelijkheden met andere CAD & BIM software, zoals IFC[li]Omgang met NL-SFB en STABU coderingen[li]Templates en onderhoeken inrichten[li]Mappen structuur aanleggen[li]Revit bibliotheek inrichten
     


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deze cursus te kunnen volgen moet u kennis hebben op het niveau van de Revit Basiscursus. Daarnaast is het wenselijk om n twee maanden projectervaring te hebben met Revit.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 2600

Plaatsen / leslocaties

Utrecht,Virtual Classroom,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
731eA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren