Home » Revit Gevorderd

Opleiding: Revit Gevorderd

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe Revit Gevorderd cursus is bedoeld voor de ervaren Revit gebruiker. In deze cursus leert u gebruik te maken van de geavanceerde modelleerfuncties in Revit. Hiermee kunt u uw ontwerpproces versnellen en verbeteren. 

De cursus Revit Gevorderd sluit naadloos aan op de Revit Basis + Vervolg cursus. Tijdens deze cursus is er naast de gevorderde ontwerpfuncties van Revit, ook aandacht voor het slim filteren van elementen, worden er viewtemplates aangemaakt en staan we stil bij het linken van modellen.

Voor wie is de cursus bedoeld?


De Revit Gevorderd cursus is vooral bedoeld voor architecten, aannemers, ontwerpers en bouwkundige tekenaars die meer uit hun BIM model willen halen.

Welke onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld?


Deze Autodesk Revit training behandelt de volgende onderwerpen:
  • Curtain Walls[li]Werken met groepen[li]Trappen en leuningen[li]Schachten en dakopeningen[li]View Templates[li]Filters[li]Linken van Revit modellen[li]Design options[li]Shared Parameters en tags


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om succesvol aan deze cursus te kunnen deel te nemen is kennis op het niveau van de Revit Basis + Vervolg cursus vereist. 

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de Revit Gevorderd training krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam,Drachten,Groningen,Emmen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
15Cd5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren