Home » Revit MEP voor ervaren Revit gebruikers

Opleiding: Revit MEP voor ervaren Revit gebruikers

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusHeeft u ervaring met het werken met Revit en wilt u op een hoogwaardige en betrouwbare manier installaties en kanaal-/leidingwerk modelleren in 3D? Moet uw 3D model praktijkgerichte informatie bevatten en wilt u daarnaast uw installaties zo effectief mogelijk afstemmen op de bouwkundige onderleggers? Volg dan de Revit MEP voor ervaren Revit gebruikers cursus.

Tijdens deze cursus leert u alle basisfunctionaliteiten van Revit MEP om 3D te kunnen modelleren.

Voor wie is deze Revit MEP cursus bedoeld?


Deze cursus is bedoeld voor installateurs, elektriciens en bouwkundig tekenaars die reeds ervaring hebben met Revit en in 3D gaan modelleren met Revit MEP.

Heeft u nog geen Revit ervaring? Volg dan de Revit MEP Basistraining.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?


Tijdens deze Revit MEP cursus leert u op een praktijkgerichte manier te werken met de mogelijkheden binnen Revit MEP voor het ontwerpen, analyseren en modelleren van uw technische installatie binnen een bouwkundig model. Na afloop van de cursus kunt u zelfstandig een project starten en hierin uw installatie modelleren. Op basis van dit model kunt u tekeningen en hoeveelhedenlijsten genereren. Tijdens de cursus ontvangt u een uitgebreide praktijkbibliotheek met een brede scala aan Revit families, zodat u direct aan de slag kunt met uw eigen projecten. Daarnaast krijgt u inzicht in de werking van een BIM (3D gebouw model).

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • MEP Systems[li]Connectoren[li]MEP berekeningen (vermogens, hoeveelheden, snelheden, kanaal/leiding afmetingen)[li]E-installaties[li]W-installaties[li]Leidingwerk, kanalen en kabelgoten[li]Spaces (ruimten in het gebouw koppelen met uw installatie/berekeningen)[li]Annotaties (Tags, teksten, maatvoering en symbolen)[li]Tabellen en hoeveelheden genereren[li]Samenstellen van tekeningen[li]Afdrukken[li]Inlezen DWG, IFC en Revit bestanden (bouwkundige onderlegger)[li]Exporteren DWG, PDF en IFC
     


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Kennis van Revit is vereist voor deelname aan deze tweedaagse cursus.

Faciliteiten


U ontvangt ons instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Online leerportaal


Als deelnemer van de Revit MEP cursus krijgt u toegang tot het unieke online leerplatform van Cadix, genaamd Cadix Academy. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 1300

Plaatsen / leslocaties

Drachten,Groningen,Emmen,Virtual Classroom,Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C5180 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren