Home » Revit MEP Vervolg

Opleiding: Revit MEP Vervolg

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusDe Revit MEP vervolg cursus gaat dieper in op de functies van Revit MEP. Tijdens de cursus leert u zelfstandig een hoogwaardig project opzetten waar meerdere mensen tegelijk aan kunnen werken. Ook het maken van productie- en werkplaatstekeningen uit het 3D model en het genereren van materiaalstaten komen tijdens de cursus aan de orde.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


In hoofdlijnen worden de volgende onderwerpen tijdens deze Revit MEP cursus behandeld:
  • Opfrissen basiskennis Revit[li]Systems modeleren en controleren[li]Soorten families[li]Connectoren[li]Tags[li]Werken met shared parameters (eigen parameters weergeven in Tags en Schedules)[li]Linken van Revit modellen[li]Coördinaten in Revit[li]Samen aan één project werken met Worksets[li]Views instellingen[li]Werken met faseringen
     


Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van de Revit MEP Basis vereist. Daarnaast is het wenselijk om minimaal één á twee maanden projectervaring te hebben met Revit MEP.

Cursusmaterialen en faciliteiten


U ontvangt ons instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Bij deze training is het naslagwerk Engelstalig. Tijdens de klassikale cursus, gegeven door een Nederlandstalige docent, werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Online leerportaal


Als deelnemer van de Revit MEP cursus krijgt u toegang tot het unieke online leerplatform van Cadix, genaamd Cadix Academy. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven,Utrecht,Venlo,Den Bosch,Virtual Classroom,Drachten,Groningen,Emmen,Zwolle,Alkmaar,Zaandam,Rotterdam,Nijmegen,Amsterdam

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
895b6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren