Home » Agile Software Ontwikkeling

Opleiding: Agile Software Ontwikkeling

Bij: ICT Trainingen

 
 

Duur van de cursus

12 uren

Kosten van de cursus

Lesgeld: 199,00

Algemene informatie over de cursus

U wilt weten wat software ontwikkeling op basis van Agile principes kan betekenen voor u en uw organisatie. De Agile methodiek kan u helpen uw software ontwikkeling klantgerichter, flexibeler en effectiever te maken. Met als eindresultaat tevreden eindgebruikers en ontwikkelteams.

Deze training neemt u stap voor stap mee door de Agile methodiek en de verschillende toepassingsvormen daarvan. Waaronder Scrum en Extreme Programming. U krijgt praktische tips aangereikt om Agile toe te passen in uw specifieke situatie.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de basisprincipes van Agile, Scrum, Exterme Programming, hulpmiddelen voor projectmanagement en diverse tips en best practices.

Uw Resultaat:

U bent bekend met de principes van Agile software ontwikkeling. Tevens heeft u voldoende praktische kennis opgedaan om Agile te implementeren in uw organisatie.

Voorkennis:

Er is geen specifieke kennis nodig. Het is een pré wanneer u minimaal 1 jaar ervaring heeft als software ontwikkelaar en/of als projectmanager van software ontwikkelingsprojecten.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
52A89 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren