Home » Process Mining

Opleiding: Process Mining

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

In deze 4-daagse Process Mining toptraining laten de trainers u zien wat de voorwaarden voor en voordelen van Process Mining zijn, wat de belangrijkste toepassingsmogelijkheden zijn en welke tools beschikbaar zijn. Na de training bent u in staat om Process Mining op een gestructureerde wijze in te zetten in uw organisatie en weet u hoe u data kunt gebruiken om bedrijfsprocessen te verbeteren. U leert data uit systemen te verzamelen en te prepareren voor Process Mining, u kunt process management dashboards bouwen en u weet hoe u Data Science kunt toepassen voor het uitvoeren van data analyses.

De training wordt ondersteund door een live demo van een case en een interactieve Process Mining game. Tijdens de training worden de tools Celonis en Disco ingezet voor Process Mining en voor het maken van dashboards voor procesmanagement. Deze Process Mining training is primair gericht op het gedachtegoed van Process Mining en is toepasbaar op een breed scala aan Process Mining technieken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van verschillende Process Mining tools, zoals Celonis en Disco. U hoeft geen kennis te hebben van het gebruik van Process Mining tools. Op de eerste dag van de training wordt gebruikgemaakt van de query-taal SQL en op de laatste dag van het programma R. U hoeft geen kennis te hebben van SQL en R om deze Process Mining training succesvol te kunnen doorlopen. Kennis van SQL en R zijn echter wel een pré, zowel tijdens de Process Mining training als in de dagelijkse praktijk.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van deze 4-daagse Process Mining training bedragen € 3.280,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee en het trainingsmateriaal.

Bijzonderheden

Door het intensieve karakter van de Process Mining training en om zoveel mogelijk voordeel te kunnen halen uit de oefeningen wordt slechts een beperkt aantal deelnemers toegelaten.

Plaatsen / leslocaties

Leusden

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze 4-daagse Process Mining training is opgezet voor professionals die zelf met Process Mining aan de slag willen binnen hun organisatie. U bent bijvoorbeeld een (interne) consultant die zich bezighoudt met het verbeteren van bedrijfsprocessen, een Business Intelligence (BI) professional die zich richt op de sturing van de organisatie of een Data Scientist die zich verder wil verdiepen in het gebruik van data voor het verbeteren van de operatie van de organisatie.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C23aC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren