Home » Administratief Medewerker

Opleiding: Administratief Medewerker

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

Deze opleiding bestaat uit 9 colleges van 4 uur. Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis alvast de theorie, zodat je in de les met de praktijk aan de slag kunt. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van inspirerende docenten, studeert samen met nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Voordat je van start gaat met een nieuwe baan, is het in veel gevallen van groot belang dat je al enige praktijkervaring hebt. Het liefst doe je deze op tijdens je opleiding. Dat is mogelijk bij NHBO. De klassikale opleidingen van NHBO zijn theorie- en praktijkgericht. Je bestudeert thuis alvast de theorie zodat je tijdens de colleges meer tijd kunt besteden aan de praktijk.


Wil je daarnaast graag stage lopen, om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken, dan kan dat uiteraard. In dat geval ga je zelf op zoek naar een stageplek en neem je vervolgens contact op met ons secretariaat om je stage te registreren. Dat kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

 • Je toekomstmogelijkheden als administratief medewerker
 • Starten als administratief medewerker
 • Je eigen administratie in orde brengen
 • Communicatietechnieken
 • Boekhoudkundige verwerkingen toepassen
 • Werken met tabellen en grafieken
 • Facturen, contracten en lijsten opmaken
 • Contacten met klanten onderhouden
 • Professionele zakelijke brieven en e-mails schrijven
 • Een vergadering correct voorbereiden en verslag schrijven
 • De verschillende afdelingen van een bedrijf leren kennen
 • Het belang van een geordende administratie en archief
 • Spreek- en gesprekstechnieken
 • Time Management en agendabeheer
 • Leren werken met Word en Excel

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ben jij op zoek naar een praktijkgerichte manier om het vak van administratief medewerker te leren, zodat je jouw administratie of dat van bedrijven op orde kunt brengen? Dan is deze opleiding exact waar jij naar op zoek bent! Na het behalen van je diploma ben je direct inzetbaar, of kun je starten als zelfstandig ondernemer. Je volgt de opleiding tegen de laagste prijs en krijgt les van een doorgewinterde professional. Een opleiding voor iedereen die dit vak vanaf de basis wil leren, en er echt goed in wil worden!
Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Je begint bij de basis en bouwt je kennis en vaardigheden stapsgewijs op.
Tijdens het laatste college leg je examen af. Dit betreft een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen over de inhoud van de opleiding. Afhankelijk van de opleiding bevat je examen ook een praktijkdeel. Wanneer je geslaagd bent, krijg je het erkend diploma via de post thuisgestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.
Na het behalen van je diploma, kun je o.a.:

 • In loondienst werken als Administratief Medewerker
 • Aan de slag als zelfstandig Administratief Medewerker
 • Je persoonlijke administratie perfect op orde houden

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 589.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Groningen, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Arnhem

Algemene informatie over de cursus

Tijdens de klassikale opleidingen volg je college bij een professionele docent!
De opleiding Administratief Medewerker is echt iets voor jou als je gek bent op ordenen en beheren, je graag met je neus in de documenten zit en van regelen houdt. Ambieer jij een nieuwe carrière als Administratief Medewerker? Met deze praktijkgerichte opleiding leer jij alles wat je moet weten in dit vak. Na het behalen van jouw diploma kun je direct aan de slag bij een bedrijf, of als zelfstandig ondernemer. Wil jij voordelig een leuke en leerzame cursus volgen, en les krijgen van de beste professional in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Administratief medewerker!
Je eigen administratie op orde brengen. Boekhoudkundige verwerkingen toepassen en lijsten opmaken. Werken met tabellen, grafieken, facturen, contracten. Klinkt dat je als muziek in de oren?


Je volgt 9 colleges van 4 uur bij een professionele docent met jarenlange ervaring in het vak. Hij of zij leert je ook alles over professionele zakelijke brieven en e-mails schrijven, een vergadering correct voorbereiden en verslagen schrijven, de verschillende afdelingen van een bedrijf leren kennen, het belang van een geordende administratie en archief, spreek- en gesprekstechnieken, time management en agendabeheer. Zet vandaag nog de eerste stap richting je nieuwe carrière en schrijf je in voor deze veelzijdige opleiding.
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je cv heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7a145 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2019 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren