Home » ITIL4® Foundation

Opleiding: ITIL4® Foundation

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusWerk jij in een ITIL® omgeving? Dan is de cursus ITIL® Foundation de basis voor jou.


ITIL® is een algemeen aanvaard framework voor succesvol IT-servicemanagement die gekoppeld is aan training en certificering. ITIL 4 is geëvolueerd naar de huidige versie door veel van de gevestigde ITSM-praktijken opnieuw vorm te geven in de bredere context van klantervaring, waardestromen en digitale transformatie; evenals het omarmen van nieuwe manieren van werken, zoals Lean, Agile en DevOps.


ITIL 4® biedt de begeleiding die organisaties nodig hebben om nieuwe uitdagingen op het gebied van servicebeheer aan te pakken en het potentieel van moderne technologie te benutten. Het is ontworpen om te zorgen voor een flexibel, gecoördineerd en geïntegreerd systeem voor effectief beheer en beheer van IT-services.


"ITIL Foundation ®" is de eerste ITIL 4-training® en de nieuwste evolutie van de meest algemeen aanvaarde richtlijnen voor ITSM. Het publiek varieert van IT studenten die hun eerste stappen zetten in servicebeheer tot ervaren professionals die bekend zijn met eerdere versies van ITIL® en andere methoden van best practices in de branche.


De onderwerpen in deze training kunnen worden overgenomen en aangepast voor alle soorten organisaties en diensten. Om te laten zien hoe de concepten van ITIL praktisch kunnen worden toegepast op de activiteiten van een organisatie, zal de ITIL® training veel praktijk voorbeelden en oefeningen bevatten. Uiteindelijk zal deze training de deelnemers begeleiden naar het examen die leidt naar het officiële ITIL Foundation 4 ®certificaat.

Inhoud van de training:  • Service Management concepten
  • ITIL4 ® Service Value System
  • De 4 dimensies van service management
  • De 7 guiding principles
  • Continual Improvement Model
  • Service Value ChainITIL 4 Practices


DoelgroepIedereen die volgens de ITIL® methode werkt of wil gaan werken kan starten met de cursus ITIL® Foundation, met name IT-professionals, business managers of proceseigenaren. Na deze Foundation cursus is het mogelijk om aan de overige ITIL® cursussen deel te nemen.


ExamenNa afloop van de training doe je examen voor het ITIL 4 foundation®-certificaat. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen en duurt één uur. In dat uur moet je 26 of meer goede antwoorden geven om te slagen. De kosten voor het examen kun je bij ons opvragen.


Learnit is a Licensed Affiliate Partner of ITpreneurs, an ATO accredited by PeopleCert, to deliver ITIL® Foundation courses.


ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo? is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Certificaat


Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen specifieke voorkennis of bepaald niveau nodig om de cursus ITIL® Foundation te volgen.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

1725 Euro
inclusief koffie/thee en lunch

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven, Incompany, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Online, Groningen

Algemene informatie over de cursus

ITIL® is de afkorting van IT Infrastructure Library. Learnit biedt een compleet ITIL®-programma aan, bestaande uit meerdere onderdelen (verschillende cursussen). In deze Foundation cursus maak je kennis met de basis en de principes

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Bb417 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren