Home » Data Protection Impact Assessment (DPIA) in de praktijk

Opleiding: Data Protection Impact Assessment (DPIA) in de praktijk

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

Het Data Protection Impact Assessment (DPIA) is een instrument om vooraf na te kunnen denken over de privacy risico's van uw dataverwerking. Een DPIA is alleen verplicht als uw dataverwerking waarschijnlijk een hoog privacy risico oplevert. Buiten een aantal omschreven situaties geeft de nieuwe Europese privacywet (AVG) geen overzicht van dataverwerkingen met een hoog privacy risico. Als (project)verantwoordelijke zult u dus zelf vooraf moeten inschatten of uw gegevensverwerking een hoog privacy risico inhoudt. In de praktijk blijkt dit op veel hindernissen te stuiten. In deze actuele en praktische DPIA training leren wij u wanneer en hoe u een DPIA moet uitvoeren. U gaat concreet met uw eigen DPIA naar huis!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Data Protection Impact Assessment (DPIA) training.

Opleidingsduur

2 dagen

Kosten

De kosten van de 2-daagse training Data Protection Impact Assessment (DPIA) bedragen € 1.780,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief de uitgebreide cursusmap met praktische informatie en checklists, lunches en koffie/thee.

Bijzonderheden

Ten behoeve van de 2-daagse training Data Protection Impact Assessment (DPIA) in de praktijk ontvangt u een unieke cursusmap met praktische informatie en checklists. Als naslagwerk onmisbaar in de praktijk!

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze Data Protection Impact Assessment (DPIA) in de praktijk training is bestemd voor iedereen die in zijn of haar functie als (project)verantwoordelijke, adviseur of auditor, als lid van een (D)PIA team, of als bijvoorbeeld jurist, beleidsmedewerker, informatiemanager, IT manager, CISO, systeemeigenaar of DPO/FG, praktische handvatten zoekt om zelf DPIA's te kunnen uitvoeren.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
901aD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren