Home » Internet of Things (IoT) Foundation certificering

Opleiding: Internet of Things (IoT) Foundation certificering

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

Vrijwel iedereen verwacht dat IoT de komende 5 jaar explosief zal groeien. Veel organisaties zijn op zoek naar mogelijkheden om IoT in te zetten om hun producten slimmer, hun processen efficiŽnter en hun dialoog met de klant effectiever te maken. Een groot aantal organisaties is inmiddels al bezig met IoT, maar worstelt nog met tal van vragen.

Welke stappen kunt en moet u nu zetten om met IoT aan de slag te gaan? In deze actuele IoT training krijgt u onder meer inzicht in IoT in relatie tot Big Data. U krijgt tips hoe u uit de enorme stroom data die slimme apparaten aanleveren de juiste conclusies kunt trekken. U leert wat de rol van de Cloud is in IoT oplossingen en welke security en privacy risico's IoT met zich meebrengt. U leert verder wat de mogelijkheden en grenzen zijn van IoT en waar u tegenaan loopt qua regelgeving en techniek. Al uw vragen worden beantwoord mede aan de hand van inspirerende IoT toepassingen in de praktijk. Na afloop van deze 3-daagse certificerende training bent u in staat de juiste en gefundeerde beslissingen te nemen op het gebied van IoT.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De 3-daagse Internet of Things (IoT) Foundation training wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau.

Opleidingsduur

3 dagen

Kosten

De kosten van de 3-daagse Internet of Things (IoT) Foundation training bedragen € 2.680,- (excl. BTW) per persoon incl. koffie/thee, alle lunches, documentatie, het officiŽle IoT Foundation boek (t.w.v. € 150,-) en de kosten van het IoT Foundation examen (t.w.v. € 190,-). U dient zelf een laptop mee te nemen voor gebruik tijdens de training.

Bijzonderheden

Het Internet of Things (IoT) Foundation examen is een gesloten boek examen en bestaat uit 40 vragen (1 punt per vraag) die in 60 minuten tijd (15 minuten extra voor niet-Engelstalige examenkandidaten) moeten worden beantwoord. Als u 65% van de vragen goed heeft beantwoord ontvangt u het officiŽle IoT Foundation certificaat van de Cloud Credential Council (CCC). Het examen wordt tijdens de laatste trainingsdag afgenomen.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in Nederland

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze 3-daagse certificerende IoT training is bedoeld voor business development managers, IT service managers, risk managers, Business Intelligence (BI) managers, big data managers, data scientists, IT project en programma managers, informatie managers, business analisten, informatie- en enterprise architecten, innovatie managers, facility managers, applicatie consultants, business process architecten, enterprise architecten, solution architecten en technology consultants.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5d764 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren