Home » Body & Mind - Yogadocent (level 1)

Opleiding: Body & Mind - Yogadocent (level 1)

Bij: Start2Move

Inhoud van de cursus

Tijdens deze 7-daagse opleiding ga je ontdekken wat yoga is, hoe houdingen in elkaar steken, wat de opbouw van yogalessen is en hoe je veilige yogalessen geeft. Ook de yogafilosofie (het achtvoudig pad) en jouw persoonlijke ontwikkeling hierin komen aanbod. We nodigen je uit om voor jezelf te onderzoeken en ontdekken in hoeverre jij deze filosofie kunt integreren in je eigen leven. Yoga is immers meer dan het doen van houdingen op je mat. Na deze (level 1) opleiding ben je in staat om zelfstandig basis yogalessen te geven. De opleiding is praktisch gericht en geeft je goede tools om direct met lesgeven te kunnen starten.

Duur van de cursus

7 dagen

Kosten van de cursus

€795,-

Plaatsen / leslocaties

Diverse Locaties

Algemene informatie over de cursus

Yoga wint enorm aan populariteit en dat komt door de vele voordelen die yoga biedt waaronder sterke spieren, betere ademhaling, meer flexibiliteit, betere balans en ontspanning. Daarnaast wordt Yoga veel gebruikt als remedie tegen nek-, rug- en schouderklachten.

Yogadocent (level 1) is bedoeld voor iedereen die is geļnteresseerd in het geven van yogalessen en meer wil weten over verschillende yogahoudingen. De lessen worden verzorgd door Yoga Alliance (YA) geaccrediteerde yogadocenten met jarenlange (internationale) ervaring in lesgeven. Daarnaast beheersen ze veel verschillende yogastijlen. Al deze kennis wordt met jou gedeeld om je uitstekend op te leiden tot yogadocent.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1933F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren