Home » Cyber Security First Responder (CFR)

Opleiding: Cyber Security First Responder (CFR)

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

In deze 5-daagse Cyber Security First Responder (CFR): Threat Detection and Response training leert u netwerken te beveiligen en om te gaan met incidenten. Daarnaast wordt u getraind in het gebruik van andere belangrijke security skills. Na afloop van deze training kunt u - al dan niet in samenwerking met collega's binnen uw organisatie - functioneren als de 'first line of response' tegen cyberaanvallen. Aan de hand van theorie, maar vooral veel praktijk (hands-on labs), worden de defensieve verantwoordelijkheden van een Security Operations Center (SOC) behandeld.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om de Cyber Security First Responder (CFR) training met succes te kunnen doorlopen, adviseren wij minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van technische IT beveiliging. Wij gaan ervan uit dat u in ieder geval basiskennis heeft opgedaan van beveiligingsmogelijkheden als firewalls, intrusion prevention systems en VPN's (Virtual Private Networks).

Opleidingsduur

5 dagen

Kosten

De kosten van de 5-daagse training Cyber Security First Responder (CFR) bedragen € 3.950,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. koffie/thee, alle lunches, studiemateriaal, de kosten van het Cyber Security First Responder (CFR) examen en de slagingsgarantie.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in Nederland

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In de Certified Ethical Hacker (CEH) training wordt u geleerd offensief te testen op mogelijke aanvallen en te denken als een hacker. In de Cyber Security First Responder (CFR) training leert u het netwerk defensief voor te bereiden op cyber aanvallen en snel en effectief te anticiperen op incidenten. De CEH training plaatst u in de schoenen van de hacker, de CFR training in die van de beveiliger.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8363A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren