Home » ASL Foundation

Opleiding: ASL Foundation

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusApplicaties zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse internetverkeer. Steeds meer applicaties zijn en komen in gebruik in het bedrijfsleven en in ons privéleven. In deze tweedaagse cursus ASL Foundation (Application Services Library) leren onze professionele trainers je met veel praktijkvoorbeelden hoe je applicatiemanagement uitvoert en inricht. Bij applicatiemanagement gaat het om het beheer, onderhoud en de vernieuwing van applicaties. En dat alles op een bedrijfsmatig verantwoorde manier. Deze basiscursus ASL sluit je af met een examen Application Management Foundation, waarna je een certificaat ontvangt. Met dit certificaat toon je aan dat je op de hoogte bent van de begrippen, de processen en de activiteiten van applicatiemanagement.


Wil je op de hoogte blijven van de snel ontwikkelende IT-vraag-en-aanbod in de huidige en de toekomstige wereld? Dan is deze cursus ASL Foundation zeker een aanrader.


InhoudDe cursus ASL Foundation wordt gegeven door onze gecertificeerde trainers die met theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen je de volgende onderdelen eigen laten maken:

  • Introductie ASL2 raamwerk
  • De beheerprocessen
  • De processen Onderhoud en Vernieuwing
  • De verbindende processen
  • De sturende processen
  • Application Cycle Management
  • Organization Cycle Management
  • Relaties naar andere beheervormen (ITIL, BiSL)
  • Invoering en gebruik ASL
  • Proefexamen ASL2 Foundation


Na deze cursus heb je de optie om ter afsluiting een examen af te leggen. Je bent dan bekend met de context, de processen en het gebruik van applicatiemanagement en je bent in staat om applicatiemanagement te professionaliseren in je organisatie en klanten een goede performance en service te bieden.


DoelgroepDe cursus ASL Foundation is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met applicatiemanagement, zoals applicatiebeheerders, functioneel en technisch ontwerpers, programmeurs, testmedewerkers, team- en projectmanagers. Voor organisaties die hun systemen optimaal willen continueren is applicatiemanagement een belangrijk onderdeel.


ExamenOp de laatste dag van de cursus is er de optie om af te sluiten met een examen. De examenonderwerpen zijn de context, processen en het gebruik van applicatiemanagement. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen die binnen 60 minuten beantwoord moeten worden. Om het certificaat te verkrijgen moeten er minstens 26 vragen goed worden beantwoord.


De kosten voor het examen kun je bij ons opvragen. Indien je deel wilt nemen aan het examen kan je dit bij het inschrijven voor de training aangeven in het opmerkingenveld.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om de cursus ASL Foundation te kunnen volgen en de informatie te begrijpen en opnemen, bevelen we minimaal een half jaar ervaring in applicatiemanagement aan.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

1150 Euro
inclusief koffie/thee en lunch

Plaatsen / leslocaties

Groningen, Rotterdam, Live Online

Algemene informatie over de cursus

In deze tweedaagse cursus ASL Foundation (Application Services Library) leren onze professionele trainers je met veel praktijkvoorbeelden hoe je applicatiemanagement uitvoert en inricht.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
15939 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren