Home » Airline Management

Opleiding: Airline Management

Bij: TAT Beroepsopleidingen

 

TAT Beroepsopleidingen

Schipholweg 103
2316 XC LEIDEN
 

Opleidingsinhoud

Het vakkenpakket

Managementtraining
Leiderschap & Coaching
Grondsteward(ess) training
Dangerous Goods
Worldwide Customer Service
Reisleiding
Flight Safety
Communicatie & Presentatie
IATA Luchtvaartcodes
Topografie
Engels
Air Transportation System
Praktijkdagen
Excursies


Tijdens deze opleiding leer je alles op het gebied van luchtvaart, toerisme en hospitality. De lessen bestaan uit veel praktijkoefeningen en simulaties. Onze trainers komen uit de praktijk, hierdoor krijg je altijd actuele informatie tijdens de lessen. Bij TAT haal je elke dag meer uit jezelf. Je leert jezelf steeds beter kennen zodat je weet wat je wilt en waar je nu staat in het leven.
Nadat je deze opleiding hebt afgerond, ben je in het bezit van het diploma Airline Management incl. IATA certificaat. Met dit diploma kan je overal ter wereld solliciteren.
Na de opleiding begeleiden wij jou naar een baan. En kan je altijd terugkomen voor gratis extra trainingen en workshops zodat jij up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen binnen de branche. En wil jij later van functie switchen? Dan kom je gewoon weer terug voor gratis extra begeleiding vanuit TAT.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Minimaal havo / mbo-3 / mbo-4 (studenten uit Nederland) of secundair onderwijs (studenten uit België)

Opleidingsduur

twee dagen per week, zes maanden

Kosten

€ 7999,-

Bijzonderheden

Je wordt opgeleid voor zowel uitvoerende als leidinggevende functies in de luchtvaartbranche. Een groot deel van de opleiding is erop gericht om de student te laten groeien op persoonlijk vlak. Na de opleiding sta jij sterker in jouw schoenen en weet je wat je wilt in het leven. Studenten stromen door naar de luchtvaartbranche.
Je krijgt een uitgebreide begeleiding naar een baan.

Eis vooropleiding: minimaal havo/ mbo-3/ mbo-4 (voor studenten uit Nederland) of Secundair Onderwijs (voor studenten uit België)

Diploma voor erkend kort beroepsonderwijs, internationaal vakdiploma van IATA. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen, met meer dan 292 aangesloten airlines.

Plaatsen / leslocaties

Leiden, Schiphol Airport, Rotterdam Airport

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Reis jij graag de wereld rond? Hou jij ervan om mensen een onvergetelijke tijd te geven? Na de opleiding kun je gaan werken bij één van de luchtvaartmaatschappijen als Cabin Attendant, Grondsteward(ess) of Supervisor/Purser.
Je kunt gaan werken in het buitenland of in Nederland. Mogelijkheden genoeg!
Als Cabin Attendant vlieg je de hele wereld over. Als Grondsteward(ess) of passagemedewerker sta jij de passagiers te woord en zorg je voor een gastvrij ontvangst op de luchthaven. De Supervisor/Purser is de leidinggevende van het team.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
BeD7A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren