Home » Airline & Tourism Management

Opleiding: Airline & Tourism Management

Bij: TAT Beroepsopleidingen

 

TAT Beroepsopleidingen

Uiverweg 2-6
1181 DS SCHIPHOL
 

Opleidingsinhoud

Het vakkenpakket

Airline & Tourism management
Travel & Leisure
Bestemmingen
Grondsteward(ess) training
Dangerous Goods
Worldwide Customer Service
Reisleiding
Flight Safety
Communicatie & Presentatie
IATA Luchtvaartcodes
Topografie
Engels
Air Transportation System
Praktijkdagen
Excursies


Tijdens deze opleiding leer je alles op het gebied van luchtvaart, toerisme en hospitality. De lessen bestaan uit veel praktijkoefeningen en simulaties. Onze trainers komen uit de praktijk, hierdoor krijg je altijd actuele informatie tijdens de lessen. Bij TAT haal je elke dag meer uit jezelf. Je leert jezelf steeds beter kennen zodat je weet wat je wilt en waar je nu staat in het leven.
Nadat je deze opleiding hebt afgerond, ben je in het bezit van het diploma Airline & Tourism Management incl. IATA certificaat. Met dit diploma kan je overal ter wereld solliciteren.
Na de opleiding begeleiden wij jou naar een baan. En kan je altijd terugkomen voor gratis extra trainingen en workshops zodat jij up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen binnen de branche. En wil jij later van functie switchen? Dan kom je gewoon weer terug voor gratis extra begeleiding vanuit TAT. Wil je na de opleiding doorstromen naar het HBO of Universiteit? Deze opleiding bereidt je uitstekend voor op deze volgende stap.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Minimaal havo / vwo / mbo-4 (studenten uit Nederland) of secundair onderwijs (studenten uit België)

Opleidingsduur

drie dagen per week, 7 maanden

Kosten

€ 8400,-

Bijzonderheden

Je wordt opgeleid voor zowel uitvoerende als leidinggevende functies in de luchtvaartbranche en de toeristische branche. Een groot deel van de opleiding is erop gericht om de student te laten groeien op persoonlijk vlak. Na de opleiding sta jij sterker in jouw schoenen en weet je wat je wilt in het leven. Studenten stromen door naar het HBO of naar een universitaire studie óf de arbeidsmarkt op.
Je krijgt een uitgebreide begeleiding naar een baan.

Eis vooropleiding: minimaal HAVO/ VWO / mbo-4 (voor studenten uit Nederland) of Secundair Onderwijs (voor studenten uit België)

Diploma voor erkend kort beroepsonderwijs, internationaal vakdiploma van IATA. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen, met meer dan 292 aangesloten airlines.

Plaatsen / leslocaties

Schiphol Airport

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Reis jij graag de wereld rond? Hou jij ervan om mensen een onvergetelijke tijd te geven? Na de opleiding kun je gaan werken bij één van de luchtvaartmaatschappijen of toeristische bedrijven als Cabin Attendant, Grondsteward(ess), Host(ess) of Supervisor/Purser, Reisleider, Cruise-hostess of Travel Consultant. Je kunt gaan werken in het buitenland of in Nederland. Mogelijkheden genoeg!
Als Cabin Attendant vlieg je de hele wereld over. Als Grondsteward(ess) of passagemedewerker sta jij de passagiers te woord en zorg je voor een gastvrij ontvangst op de luchthaven. De Supervisor/Purser is de leidinggevende van het team. Werk je als reisleider? Dan ga je daadwerkelijk mee naar het buitenland om jouw gasten te begeleiden tijdens hun vakantie. Een Travel Consultant werkt bij één van de luchtvaartmaatschappijen of reisorganisaties en houdt zich bezig met het samenstellen van (vlieg)reizen. En als Cruise-host(ess) ontvang jij cruise passagiers en vaar jij mee langs tropische bestemmingen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D0C81 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren