Home » Airline & Tourism Management

Opleiding: Airline & Tourism Management

Bij: TAT Beroepsopleidingen

 

TAT Beroepsopleidingen

Uiverweg 2-6
1181 DS SCHIPHOL
 

Opleidingsinhoud

Het perfecte tussenjaar!

Weet je nog niet wat je wilt gaan doen na jouw eindexamen HAVO/VWO? En heb je interesse in de wereld van de luchtvaart, reizen en hospitality? En wil je jezelf ontwikkelen?

Volg bij ons jouw tussenjaar!

Je gaat drie dagen naar school. De overige dagen kan je besteden aan een (bij)baan of jouw hobby's. Zo blijft er tijd genoeg over om naast de studie nog leuke dingen te doen.

De opleiding is praktijkgericht. Je gaat veel aan de slag met casussen, rollenspellen en praktijksituaties. Het lesmateriaal is in het Engels en Nederlands. De examens zijn internationaal erkend.

Tijdens de opleiding leer jij jezelf en de wereld om je heen kennen. De nadruk tijdens de lessen ligt op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Je krijgt les op een privé-school, wat staat voor kleine klassen en kwalitatief hoogstaand onderwijs.
Na de opleiding ben jij klaar voor een baan in de luchtvaart óf om door te stromen naar een HBO-studie of universitaire studie.

Waar word je voor opgeleid?

Je wordt opgeleid voor zowel uitvoerende als leidinggevende functies in de luchtvaartbranche en de toeristische branche.
Je volgt o.a. de vakken Airline Management, Internationaal toerisme, Luchtvaartdienstverlening, Engels en Leidinggeven. Tevens doorloop je een aantal praktijkdagen.

Je kunt gaan werken in Nederland maar ook in het buitenland. Het diploma is wereldwijd erkend. Na de opleiding ben jij klaar voor een baan in de luchtvaart óf om door te stromen naar een HBO-studie of universitaire studie.

Kortom; het perfecte tussenjaar!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Minimaal HAVO/VWO

Opleidingsduur

drie dagen per week, 7 maanden

Kosten

€ 7980,- (hier komen geen extra kosten meer bij)

Bijzonderheden

Je wordt opgeleid voor zowel uitvoerende als leidinggevende functies in de luchtvaartbranche en de toeristische branche. Een groot deel van de opleiding is erop gericht om de student te laten groeien op persoonlijk vlak. Na de opleiding sta jij sterker in jouw schoenen en weet je wat je wilt in het leven. Studenten stromen door naar het HBO of naar een universitaire studie óf de arbeidsmarkt op.

Eis vooropleiding: minimaal HAVO/ VWO. Aanvullende toelatingseis: positief advies na afloop van het motivatiegesprek.

Diploma voor erkend kort beroepsonderwijs, internationaal vakdiploma van IATA. IATA is de wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen, met meer dan 292 aangesloten airlines.

Plaatsen / leslocaties

Schiphol Airport

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Je wordt opgeleid voor zowel uitvoerende als leidinggevende functies in de luchtvaartbranche en de toeristische branche. Dit alles in een internationale en bruisende omgeving.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
93616 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren