Home » Leerplein BBL, Heb je al een baan en wil je een technische opleiding volgen? Dan kun je naar het Leerplein BBL van MBO College A

Opleiding: Leerplein BBL, Heb je al een baan en wil je een technische opleiding volgen? Dan kun je naar het Leerplein BBL van MBO College A

Bij: ROC van Flevoland

 

ROC van Flevoland

Straat van Florida 1
1303 AC ALMERE
 

Inhoud van de cursus

Hoe werkt het?

Op het Leerplein BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) worden computerlokalen, theorielokalen en praktijklokalen gereserveerd voor studenten. Er zijn altijd docenten aanwezig van de theoretische vakken en van de vakken Nederlands en rekenen.

Je volgt de vakken waarin je je wilt ontwikkelen. Zo bepaal je zelf hoe je opleiding eruit ziet. De school houdt het aantal lesuren en de resultaten bij. Zo wordt voldaan aan alle wettelijke regels om een diploma te halen. Op dit moment studeren ruim 70 BBL-studenten van diverse bedrijven uit de regio bij Leerplein BBL.

Duur van de cursus

Neem contact met ons op via [stuur een e-mail] voor meer informatie.

Bijzonderheden

Aanmelden
Heb je medewerkers die zich willen ontwikkelen in hun vak? Neem contact met ons op via [stuur een e-mail] voor meer informatie. Wij verzorgen ook technische trainingen die speciaal op je bedrijf zijn afgestemd.

Plaatsen / leslocaties

MBO College Almere, Straat van Florida 1

Algemene informatie over de cursus

Op donderdagavonden (18.00 - 22.00 uur) kun je op onze locatie in Almere Buiten terecht voor lessen in onze techniekrichtingen:
Werktuigbouw
Installatietechniek
Elektrotechniek

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0a58E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren