Home » Huwelijksfotografie

Opleiding: Huwelijksfotografie

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Cursusinhoud:
Wat is huwelijksfotografie?
Technieken
Esthetiek
Het huwelijk in beeld
Aandachtspunten
Het fotoalbum

Vaardigheden:
Verschillende technieken toepassen
Rekening houden met esthetiek
Het huwelijk in beeld brengen
Het fotoalbum samenstellen
Starten als zelfstandig huwelijksfotograaf

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Basiskennis Digitale Fotografie

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

Lesgeld/cursuskosten: EUR 307

Bijzonderheden

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het examen bestaat uit een praktijkopdracht die je als examenwerk inlevert. Behaal je een score van minstens 60% op jouw examenwerk, dan ben je geslaagd en ontvang je per post jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs / thuisstudie

Algemene informatie over de cursus

Bijna iedereen die zich in fotografie specialiseert, krijgt ooit wel eens de vraag om de huwelijksfoto?s van een vriend of kennis te nemen. Misschien is dat wel het begin van een mooie carrière! Gewapend met camera en lenzen fotografeer jij deze bijzondere gebeurtenis geheel in eigen stijl! Creativiteit van het eerste tot het laatste moment. Alleen jij kiest de juiste hoek, de lichtinval, of je een flitser gebruikt en welke lens je op je camera zet.

Jouw creativiteit krijgt echter alleen vorm met een diepgaande, technische kennis. Daarom bouw je in deze studie verder op je bestaande technische kennis en vaardigheden. Ook analyseer je de taak van de huwelijksfotograaf. Deze opleiding staat daarnaast boordevol praktische tips over hoe je bepaalde situaties aanpakt om je opdracht vlekkeloos laat verlopen. Ook bij de presentatie van het fotoalbum sta je uitgebreid stil.

Til jij jouw kennis van de fotografie naar een hoger niveau? Wil jij verder met je creativiteit en anderen gelukkig maken met jouw foto's van hun mooiste momenten? Schrijf je dan in voor onze thuisstudie Huwelijksfotografie.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C9FfA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren