Home » Business Administration & Control (Bedrijfsadministrateur) (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Online)

Opleiding: Business Administration & Control (Bedrijfsadministrateur) (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag / Online)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Dinsdags- Basiskennis Boekhouden BKB;- Bedrijfsadministratie BA;- Basiskennis Kostencalculatie BKC;- Kostencalculatie KC;- Financiering F;- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Donderdags- Creditmanagement;- Samenstellingsopdracht;- Belastingrecht;- Lean Creatief.

Opleidingsduur

37 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 48549

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze beroepsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carriŤre. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Eerder was de naam van de opleiding: Bedrijfsadministrateur of Jr. Assistent-Accountant. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Business Administration & Control KBC4 van het Kronenburgh Business College. Ook kun je verschillende extra diploma's behalen: BKB, BKC en PDB. Dus meld je aan!

De Business Administration & Control Specialist is werkzaam op de administratie van een bedrijf of instelling. De werkzaamheden zijn dan primair intern gericht. Je kunt ook werkzaam zijn bij een accountantskantoor of bij een administratiekantoor. De werkzaamheden zijn gericht op het controleren, beheren en bijwerken van de dagboeken, anderzijds assisteer je bij de periodeafsluitingen en bij de aangifte omzetbelasting. Ook heb je de taak om financiŽle informatie van de klant te controleren (samenstellingsopdracht en het opstellen van belastingaangiften) en om, indien gewenst, financieel-administratieve en/of fiscale ondersteuning te bieden.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9899C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren