Home » Junior Assistent-Accountant / Bedrijfsadministrateur (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag)

Opleiding: Junior Assistent-Accountant / Bedrijfsadministrateur (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Dinsdags- Basiskennis Boekhouden BKB;- Bedrijfsadministratie BA;- Basiskennis Kostencalculatie BKC;- Kostencalculatie KC;- Financiering F;- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Donderdags- Creditmanagement;- Samenstellingsopdracht;- Belastingrecht;- Lean Creatief.

Opleidingsduur

37 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze beroepsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carriŤre. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Junior Assistent-Accountant of Bedrijfsadministrateur KBC4 van het Kronenburgh Business College. Ook kun je verschillende extra diploma's behalen: BKB, BKC en PDB. Dus meld je aan!

De bedrijfsadministrateur is werkzaam op de financiŽle administratie van een bedrijf. De werkzaamheden zijn gericht op het controleren, beheren en bijwerken van de dagboeken, de periodeafsluitingen, de aangifte omzetbelasting en het creditmanagement.

De junior assistent-accountant is werkzaam bij een accountants- of bij een administratiekantoor. De assistent heeft als taak om financiŽle informatie van de klant te controleren en financieel-administratieve en/of fiscale ondersteuning te bieden. De werkzaamheden hebben controlerend en licht adviserend karakter en zijn gericht op het voorbereiden van de samenstellingsopdracht en belastingaangiften.(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
10818 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren