Home » Medewerker Human Resources (HR Services) (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag Online)

Opleiding: Medewerker Human Resources (HR Services) (Beroepsopleiding KBC4 - Den Haag Online)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Collegeprogramma

Dinsdags- Publiek- en Privaatrecht;- Basis Juridisch;- Mediation;- Uitzenden detacheren;- Profiel HRM: in-, door- en uitstroom;- Persoonlijk Profileren (Presenteren, Onderhandelen en Vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).Optioneel (deze modules kunt u extra volgen zonder meerkosten)- Investigating Customer Services.Donderdags- BKL Arbeidsrecht;- BKL Loon;- MPZ Personeel, Organisatie en Communicatie;- Lean Creatief.

Opleidingsduur

41 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 39839

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze beroepsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carrière: Ik ga richting het personeelsmanagement. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO / MBO4 niveau. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Medewerker Human Resources (HR Services) KBC4 van het Kronenburgh Business College. Zie jij ook dat goed functionerende medewerkers het allerbelangrijkste is om een organisatie succesvol te laten zijn? Meld je aan !

De taken van de medewerker Human Resource management (HRM) zijn werving en selectie en mobiliteit, uitvoeren van P&O regelingen, opstellen (arbeids)overeenkomsten, administratie ten behoeve het personeelsdossier en managementrapportages, informeren (nieuwe) werknemers. Integriteit en organisatiesensitiviteit is belangrijk.(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
143cE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren